Categorii
Intrebari de la cititori

Unde sa pun dulapul de haine, am 2 stalpi iesiti pe pereti?

Vreau sa-i mobilez mamei mele sufrageria care este micuta, 14 mp. Este alba, parchetul wenge. I-am comandat un coltar gri cu alb cu perne galben cu verde. Ei ii trebuie un dulap pentru haine si nu stiu unde sa-l pun. Va rog sa ma ajutati, tinand cont ca are 2 stalpi iesiti pe ambii pereti. Multumesc anticipat! Sarbatori fericite cu sanatate si multe realizari in anul ce va veni.


Intrebare de la Sanda, pe adresa redactiei: Unde sa pun dulapul de haine, am 2 stalpi iesiti pe pereti?

plan apartament cu sufragerie de amenajat
dimensiuni camere plan apartament

2 răspunsuri la “Unde sa pun dulapul de haine, am 2 stalpi iesiti pe pereti?”

Draga Sanda,
Eu as imparti bucataria destul de spatioasa in baie cu intrare din hol dimensiune 2.08 x 1.64 iar restul cu fereastra dimensiune 2.08 x 2.0 ramanand bucatarie deschisa spre living. In locul actualei bai as face un dulap care spre hol sa contina cuierul iar cu deschidere spre living dressing haine eventual cu usa acoperita de oglinda. Tot aici s-ar putea inetegra masina de spalat, apa curenta exista deja. Succes!

Buna, Sanda!

Imi place foarte mult ideea Ancai si daca as fi in locul tau as pune-o in aplicare, insa nu stiu cat de dispusa este mama ta la schimbari atat de mari.

Pentru o solutie fara complicatii as proiecta dulapul de haine pe peretele din dreapta intrarii in living (pe intreaga suprafata a acestuia) si as aseza coltarul pe peretele de 3,94 m lungime, iar tv-ul l-as monta pe peretele opus acestuia. sau invers, in functie de pozitia bratului canapelei coltar.

Recomand proiectarea unui dulap intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a peretelui, cu usi glisanta (pot fi albe, lucioase, daca peretii sunt albi sau pot fi placate cu oglinzi – ambele variate vor contribui la marirea vizuala a livingului micut).

Pardoseala wenge nu este o alegere tocmai inspirata pentru o incapere micuta, motiv pentru care recomand alegerea unui covor cat mai deschis pentru zona canapelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *