Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa cu acte in regula Bihor, casa cu mansarda

Buna ziua. Sunt interesat de o echipa (cu acte în regula) pentru constructia unei case P + M la rosu in imediata apropiere a orasului Oradea (Bihor) respectiv localitatea Nojorid. Suprafetele sunt următoarele: Parter + Mansarda = suprafata construita desfasurata – 191.36 mp, suprafata utila desfasurata – 138.53 mp. Astept ofertele dumneavoastra. Va multumesc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Caut echipa cu acte in regula Bihor, casa cu mansarda.

6 răspunsuri la “Caut echipa cu acte in regula Bihor, casa cu mansarda”

Buna ziua, sunt din Iasi , am echipa in regula. Un pret estimativ de manopera executie la rosu ar fi 15300 euro. Nu stiu ce fundatie aveti, ma refer la adancimea de fundare. Daca va intreseaza, ma puteti contacta la tel. 0755218236 sau mail: potorac_constantin@yahoo.com. Va pot propune si alte variante de colaborare.

Buna ziua . In vederea unei colaborari contactati-ne. Avem santiere in Oradea Sanmartin Hidiselu si lucram doar pe baza de contract + facturi fiscale + RTE-ist, plata pe faze determinante de lucrari.
Cu respect si stima,
Echipa “Casatamultvisata Empire Building”
Teletoane
0742 756576
office@casatamultvisata.ro

Buna ziua, suntem firma specializata in constructii din Oradea si construim case incepand de la sapat fundatii pana la tencuiala mecanizata. Pentru un pret corect avem nevoie de planurile casei, dar ca un pret orientativ ar fi 13500 euro.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel: 0770523560

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *