Categorii
Intrebari de la cititori

Materiale finisaje mai ieftine la Leroy Merlin fata de Dedeman si Hornbach?

Trebuie sa ma apuc de finisaje interioare si pentru ca nu prea mai sunt bani multi sunt nevoit sa caut materiale mai ieftine. Totusi nu vreau sa iau finisaje ieftine si proaste, as vrea sa arate decent si sa ma tina macar 10 ani. Ma refer la gresie, faianta si parchet.


Mi-am facut un top aproximativ cu variantele care mi-au placut si as vrea sa va cer parerea si ajutorul. La Leroy Merlin sunt cateva modele de gresie care arata super si costa putin de tot comparativ cu modelele de la Dedeman sau Hornbach care imi plac. La modul ca diferentele de pret sunt pana la cateva zeci de lei pe metru patrat. Evident ca ma ajuta sa iau din Leroy, as iesi foarte bine la bani, dar un coleg de la munca mi-a spus ca finisajele din Leroy sunt foarte proaste din punct de vedere calitativ. Mie mi se pare ca arata foarte bine si nu stiu ce sa fac.

Ii rog pe cei care au cumparat recent finisaje din Leroy Merlin si pot sa compare cu Dedeman, Hornbach sau alte magazine sa-mi spuna daca au sesizat vreo diferenta de calitate in favoarea ultimelor doua. Ce ma sfatuiti sa fac?

Intrebare de la Eva, pe adresa redactiei: Materiale finisaje mai ieftine la Leroy Merlin fata de Dedeman si Hornbach?

4 răspunsuri la “Materiale finisaje mai ieftine la Leroy Merlin fata de Dedeman si Hornbach?”

Buna ziua, magazinele Romstal va ofera o gama variata de modele, potrivite fiecarui tip de incapere si la preturi foarte bune.

La parchet nu te ieftini. Ceva la pret bun pentru trafic intens am gasit la brico 12 mm. A trecut o inundatie peste el fara sa se umfle 1 mm, trafic cu scaunul si nu sare nimic din el.
La faianta ia ce iti place. Conteaza cum se monteaza foarte mult. Daca se face corect nu se sparge.
La gresie e mai cu cantec pentru ca nu trebuie sa alunece si sa ii sara smaltul cand o atingi cu ceva greu.
La gresie si faianta ca sa vezi calitatea te uiti in pachet (gasesti un pachet deschis) si vezi daca placile sunt la fel coloristic, daca au ciobituri, si daca sunt perfect drepte.

Bună ziua. Din experiența de beneficiar, gresia sa nu fie subțire altfel poate sa crape doar călcând. La faianță dar și la gresie, daca se poate deschide pachetul se iau cate doua plăci din fiecare , se suprapun față în față pentru a se vedea planeitatea și dacă mărimea e la fel. Atenție la plăcile cu marginile tăiate frumos, la 90 grade, un meșter spunea că ele pot proveni din cele cu defecte și care au fost ajustate. Atenție dacă este sifon de pardoseala, sa se facă bine înclinația, că sa se poată scurge bine apa. De la Hornbach am luat cu trei ani in urmă set de gresie și faianță, adică de aspect ce merge împreună, desigur se puteau lua și separat. Preț accesibil. Gresia și faianța se vând pe trei calități, atenție e scris pe cutie.

Buna ziua,

Fara discutii materialele din Leroy Merlin, sunt mult ma ieftine fata de Dedeman.
In magazinele Dedeman ai avantajul ca gasesti tot in acelasi loc.

Cu respect,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *