Categorii
Intrebari de la cititori

Pret manopera izolare exterioara Bucuresti, contacte firme

Buna ziua. As dori oferte de pret (manopera) pentru izolarea exterioara a unui duplex P + 1 + M in Bucuresti, localitatea Domnesti de langa Bucuresti. Suprafata totala estimata de izolat este de 500 mp.


Operatii de luat in seama: aplicare strat tencuiala subtire pe caramida, aplicat izolarea termica exterioara (placare polistiren), plasa, tencuiala, aplicare tencuiala decorativa. Rog oferte de pret / mp, date de contact firme: telefon / adresa email, localitatea in care sunteti localizati. Nu ofer cazare, masa sau alte beneficii, rog tineti cont si de acest aspect cand propuneti pretul pe mp.

Intrebare de la Claudiu, pe adresa redactiei: Pret manopera izolare exterioara Bucuresti, contacte firme.

15 răspunsuri la “Pret manopera izolare exterioara Bucuresti, contacte firme”

Buna ziua . Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0787457853 . Sunt sigur ca ne vom intelege asupra pretului si veti fi multumit de serviciile noastre.

Pret tencuiala 17,20 ron mp iar izolatie cu decorativa45,55 ron detalii 0766271435.Am mai lucrat in Domnesti

Buna ziua pentru mai multe informații ne puteți contacta la Nr de tel 0768367666
Mulțumesc

am incercat si la alte firme magazine dar vad ca nu prea au sau tot te amana , doresc sa achizitionez fier beton bst 500 c si ob cuie scoabe alte sarme mai subtiri si 14-15 paleti de bca celco la un pret bun pt toate cele prezentate dar cu transport gratuit pt botosani

Pretul pentru izolatie la gata, cu minerala cu tot, include si geamurile si usile izolate si pervaz ?

Termoizolatie la gata, adica cu adeziv si decorativa. Pret pe mp, zona Prahova , in mediul rural. O oferta de pret va rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *