Categories
Intrebari de la cititori

Preturi in constructii anul 2020 – manopera / materiale case la rosu / cheie?

Buna tuturor, in anul 2020 am in plan sa construiesc pe propriul teren o casa mica, initial la rosu, apoi la cheie. Totusi, in ultimii ani am sesizat o usoara crestere a preturilor si la materiale dar si la manopera. Ce parere aveti? Vor aparea scaderi de preturi sau va continua cresterea acestora si in 2020? Multumesc!


Intrebare de la Alice, pe adresa redactiei: Preturi in constructii anul 2020 – manopera / materiale case la rosu / cheie?

36 de răspunsuri la “Preturi in constructii anul 2020 – manopera / materiale case la rosu / cheie?”

depinde de zona, de constructor, tendinta este de crestere, mai ales la materiale, de altfel au cam crescut preturile la toate. Parerea mea este ca nu ar trebui sa fie mai mult de 400 Euro pe mp la cheie. Cu conditia sa va cumparati dvoastra grosul materialelor si sa cautati unde este mai rentabil. Astept si eu pareri, eu termin in acest an o casa inceputa acum 5 ani.

Parerea mea, ca constructor este ca manoperele vor mai urca, avand in vedere cresterea salariilor in domeniu si cerinta angajatilor de a li se marii veniturile, iar pe cealalta parte lipsa de personal calificat.
La materiale se vor vedea modificari, dar nu exagerate ca in anul 2018-2019.

eu in calitate de constructor pt acest an voi merge pe aceleasi tarife ca si in anul precedent
– partea de fundatie intre 25 si 35 euro/mp
– partea de la elevatie in sus intre 40 si 50 euro/mp
– partea de acoperis intre 50 si 70 lei/mp
bafta tuturor si un an plin de realizari
spor la treaba tuturor
Cu stima Ovidiu!
date contact 0755495123 email ovidiusingeorzan@yahoo.com

Firma înființată din 2003 cu peste 30 case la cheie .Materiale și manoperă casă la roșu de la 199 euro /mp / suprafata construita.
Detalii la tel 0723249738
Cu stimă Vlad

Sigur vor creste preturile la materiale si manopera, puteti cumpara materialele pe timp de iarna cand sunt mai ieftine. Pentru executie , va rog sa ma contactati la tel.0755218236

Ma gandesc sa construesc si eu o casa mica p+m total 120 – 150 mp. in Sighetu Marmatiei. Interior la rosu, exterior izolatie termica, finisaje. Ar putea cineva sa imi faca o oferta de pret sau macar sa imi zica la ce preturi asi putea sa ma astept? Va multumesc anticipat.

Bună ziua. Intenționez să construiesc o casa la roșu în zona Oradea.
Doresc să achizitionez eu materialele necesare urmând să discut cu o echipa ( cu acte bineînțeles) pentru manopera. Casa este cu mansarda și are 140 mp amprenta la sol.
Poate cineva sa îmi sugereze niste preturi și chear și echipe, constructori.
Va mulțumesc anticipat.

Buna tuturor,solicit oferta pentru 2 case parter suprafata construita la rosu 120 m2 respectiv 135 m2 in jud Vaslui. Multumesc!

Buna ziua,
Manopera cu materiale incluse pentru constructie casa la rosu , este intre 185 – 250 euro / mp construit, un pret corect atat pentru manopera cat si pentru materiale se face dupa lista cantitati materiale necesara pentru constructie, pentru detalii trimiteti proiect la adresa de email…

Buna ziua, sunt interesat sa construiesc o casa cu mansarda cu amprenta la sol de circa 80 mp in orasul Buzau. Constructia va fi din beton si caramida cu un plan arhitectural simplu.
Ma intereseaza o echipa seriosa si rapida sa construiasca la cheie.(estimez ca actele le voi finaliza in martie-aprilie). Detalii la tel 0765345948 – Laurentiu

Pt Oradea , Arad, Timis, echipa cu acte si lucrari in portofoliu va stam la dispozitie in functie de programul nostru si al dvs . Pretul il facem impreuna. 0739189458 Tudor

greseala cea mai mare a tuturor este ca fac calculul costurilor de constructie al casei ca si suprafata utila. trebuie sa ganditi bugetul in functie de suprafata desfasurata construita, de ex inmultiti suprafata utila ce o aveti in plan cu 1.3 , si atunci veti putea discuta despre costul real al constructiei la rosu sau la cheie.

Buna seara ! Cine ma poate ajuta cu un pret manopera / manopera + materiale , pentru constructie casa la rosu , la 20 km de Bucuresti ?
Casa este formata din parter + 1 etaj ; camera tehnica + garaj pt 1 masina lipite de casa . Fara beci , doar cu 1 terasa de 6mp , inclusa in mp totali. Suprafața totala desfasurata 187 mp .

buna ziua . ma intereseaza o constructie cu amprenta la sol 85 m patrati fara mansarda doar acoperis normal, adica fundatie plus pereti si acoperisul. locatia se afla in galati. actele sint obtinute la zi , autorizatie tot, cit ar fi manopera la rosu cum se mai zice. astept oferte la nr tel 0770733994

Preturi pentru manopera la rosu 2020 55,65 euro mp iar la rosu cu tot cu materiale 220 ,240 euro mp,detalii 0734844617

Buna ziua. Santem o firma de construcii din Tg.-Mures. Construim case la rosu sau la cheie in toata tara . pret casa la rosu 230-250 Euro/ m2 construit , casa la cheie 500-700 Euro/m2 construit cu materialele incluse in pret. Tel.0748682125 briliantconstruct. ro

Parerea noastra este ca din cauza lipsei fortei de munca in Romania, preturile vor creste – EQONFORT

PRETURI MARTIE 2020

PRETURI LA ROSU
Manopera „la rosu” 60 euro/mp
Case/cladiri „la rosu” (manopera + materiale) „la rosu” 200 euro/mp

PRETURI LA GRI
Manopera „la gri” 120 euro/mp
Case /Cladiri „la gri” 350 euro/mp

PRETURI LA CHEIE
Manopera „la cheie” 195 euro/mp
Case/cladiri „la cheie” (manopera +materiale) 460 euro/mp construit

*Preturile nu contin TVA, sunt estimative si pot varia destul de mult in functie de materialele de constructii alese si de complexitatea proiectului. Pretul ferm se stabileste dupa discutarea tuturor detaliilor constructive, se trece in contract si NU SE MAI SCHIMBA !

Firma serioasa cu experienta, construim case/blocuri „la rosu” sau „la cheie”, din caramida , BCA sau lemn (PTF Prefabricated Timber Framing, SIPS (Structural Insulated Panels), CLT (Cross Laminated Timber) sau CLS (busteni calibrati).

Construim in Bucuresti, Ploiesti, Ilfov sau Brasov si in zonele din apropierea acestor orase.

Plata se face in etape, in functie de realizarea contractului.

Garantam seriozitate !

Echipa Eqonfort
eqonfort@gmail.com
0746.343.338 ; 0757.277.377

Preturile din 2020, pentru fiecare tip de constructie in parte le gasiti pe gasiti pe eqonfort. ro

CAT MA POATE AJUNGE O CASA DIN BOLTARI CU AMPRENTA LA SOL DE 80 MP, LA 8 KM DE BRAILA? PRET LA GRI SI LA CHEIE CU MATERIALELE DVS

Buna ziua. Pentru case la rosu va pot ajuta pe teritoriul judetului Iasi si Vaslui.

Preturile estimative pe m2 sunt doar pur estimative, acestea putand varia destul de mult in functie de complexitatea proiectului si de cerintele beneficiarului. Acestea fiind cuprinse intre 70-90 Euro/mp pt manopera si 220-250 Euro/mp cu materiale la rosu.

Oferim garantie si experienta dobandita in Elvetia!!!

Pentru cei interesati va rog trimiteti-mi proiectul pe adresa de email cosmingtanase@gmail.com, si un numar de telefon atasat.

ing. Cosmin Tanase
vissenco. ro

Parerea mea e ca in 2-3 luni preturile de manopera vor fi cu 50% mai ieftine decat in 2019. Vine criza! Cei care cer preturi de 55-65 E la rosu vor cersi lucrari la 30-35 E. Deci, mare bagare de seama!

ADRIAN mare dreptate iti dau!!
asa o sa fie.. si eu vreau sa construiesc dar nu pot pt ca nu sunt in tara am toate actele necesare doar ca nu ma pot intoarce in Romania… mai astept putin.
cred eu dupa parerea mea ca si preturile la materiale vor scadea dramatic!
vom vedea!! salut si aveti grija de voi!

Bună ziua, pentru o casa de 80.8 mp (40,4 pe fiecare nivel, p+1) și fundalia de 0,60 m inaltime ce preț minim as putea avea pt construcția la rosu cu bca și pregătită cu lemn pt acoperiș? Mentionez ca suprafață de 40.4 mp pe nivel este cea utila.

SC Alex-Construct Concept SRL
J34/559/2019
Cui: 41212000
Executam Constructii Case P+1 La Rosu sau La Cheie, Constructii Garduri,Constructii Cavouri, Reabilitari, Montari Tigla Metalica, Montatori Acoperise, Montari Mobila, Scari Interioare, etc..In tot Teleormanul…
Pentru informatii preturi sunati la nr afisat.072-536-9555 sau e-mail: alexxconstruct@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *