Categories
Intrebari de la cititori

Preturi in constructii anul 2020 – manopera / materiale case la rosu / cheie?

Buna tuturor, in anul 2020 am in plan sa construiesc pe propriul teren o casa mica, initial la rosu, apoi la cheie. Totusi, in ultimii ani am sesizat o usoara crestere a preturilor si la materiale dar si la manopera. Ce parere aveti? Vor aparea scaderi de preturi sau va continua cresterea acestora si in 2020? Multumesc!


Intrebare de la Alice, pe adresa redactiei: Preturi in constructii anul 2020 – manopera / materiale case la rosu / cheie?

8 răspunsuri la “Preturi in constructii anul 2020 – manopera / materiale case la rosu / cheie?”

depinde de zona, de constructor, tendinta este de crestere, mai ales la materiale, de altfel au cam crescut preturile la toate. Parerea mea este ca nu ar trebui sa fie mai mult de 400 Euro pe mp la cheie. Cu conditia sa va cumparati dvoastra grosul materialelor si sa cautati unde este mai rentabil. Astept si eu pareri, eu termin in acest an o casa inceputa acum 5 ani.

Parerea mea, ca constructor este ca manoperele vor mai urca, avand in vedere cresterea salariilor in domeniu si cerinta angajatilor de a li se marii veniturile, iar pe cealalta parte lipsa de personal calificat.
La materiale se vor vedea modificari, dar nu exagerate ca in anul 2018-2019.

eu in calitate de constructor pt acest an voi merge pe aceleasi tarife ca si in anul precedent
– partea de fundatie intre 25 si 35 euro/mp
– partea de la elevatie in sus intre 40 si 50 euro/mp
– partea de acoperis intre 50 si 70 lei/mp
bafta tuturor si un an plin de realizari
spor la treaba tuturor
Cu stima Ovidiu!
date contact 0755495123 email ovidiusingeorzan@yahoo.com

Firma înființată din 2003 cu peste 30 case la cheie .Materiale și manoperă casă la roșu de la 199 euro /mp / suprafata construita.
Detalii la tel 0723249738
Cu stimă Vlad

Sigur vor creste preturile la materiale si manopera, puteti cumpara materialele pe timp de iarna cand sunt mai ieftine. Pentru executie , va rog sa ma contactati la tel.0755218236

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *