Categorii
Intrebari de la cititori

Reusesc sa construiesc o casa in Giurgiu cu 11000 euro, 50 mp?

Buna ziua. Vreau sa-mi fac la tara in zona Calugareni, Giurgiu, o casuta de 2 camere, plus o baie si o bucatarie, totul undeva in jur de 50 mp.


Precizez ca am tras doar curentul acolo, iar casa va fi din BCA si fundatie, iar baia va avea si o mica fosa. Bugetul va fi in jur de 11000 EURO, intrebare: Banii ar fi de ajuns cu constructia la cheie? Casa poate sa fie doar parter sau parter si mansarda, depinde unde ies mai ieftin. Multumesc.

Intrebare de la Virgil, pe adresa redactiei: Reusesc sa construiesc o casa in Giurgiu cu 11000 euro, 50 mp?

5 răspunsuri la “Reusesc sa construiesc o casa in Giurgiu cu 11000 euro, 50 mp?”

Ti-ai facut macar necesarul de materiale? adica un mic deviz cu ce ai nevie: mc de cherestea, beton, cate kg de fier beton pc52, ob, paleti de bca, adeziv, si asa mai departe. Daca reusesti sau nu „in regie proprie” asta tine doar de tine cat de strans esti cu bugetul.

Nu. Nu cred. Cu costurile pentru Proiect, Certificatul de Urbanism si taxele aferente Avizelor furnizorilor de utilitati, salariile pentru Dirigintele de Santier si Inginerul RTE, incluse.
inginer constructor autorizat de catre ISC Diriginte Santier si RTE
sorin30041960@yahoo.com

Nu
Nu aveti cum
Chiar dacă a ti fi meseriaș var trebui un 15000e
Consultați la Wachapp
0735776358

Cu mare băgare de seamă se poate… contează orice amănunt… dar totul pleacă de la proiect…

Suma de 11.000 euro este suficienta pentru constructia la rosu. Din experienta, o astfel de casa la cheie, va costa MINIMUM 20.000 euro, si implicare maxima din partea dvs.
Faceti un calcul al materialelor, inclusiv instalatiile, costul sapaturilor pentru fundatie si fosa, proiect, autorizatie constructie si avize, diriginte de santier si apreciati singur apoi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *