Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate aplica izolatie peste un perete cu faianta?

Buna! Se poate izola peste faianta la perete interior? Daca da, ce material sa folosesc, ce as putea sa aplic? Rog idei si informatii.


Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Se poate aplica izolatie peste un perete cu faianta?

5 răspunsuri la “Se poate aplica izolatie peste un perete cu faianta?”

Nu as recomanda, deoarece exista pericol de condens in spatele izolatiei. Cel mai corect ar fi sa desfaceti faianta inainte de a aplica izolatia termica.

buna ziua
intrebarea dumitale e una putin spus incomplecta, la intrebarea dumitale raspunsul este da, la o izolatie corect montata nu exista pericolul formarii condensului, dar din ce intalnesc eu prin santieire nu am vazut O izolatie corect montata, la ce va foloseste?doriti sa transformati o baie sau bucatarie in alceva? atunci imi permit sa va recomand placarea cu rigips, orice alt material gen polistiren, vata bazaltica la izolatiile interioare e otrava, in opinia mea, scuze ar mai fi de recomandat pluta

Nu se izolează niciodată în interior, pereții exteriori fiind reci va duce la condens. Deci toți pereții exteriori trebuie sa fie calzi printr-o izolare exterioara corespunzătoare, pentru eliminarea apariției condensului. Dacă aveți pereții exteriori izolați, se poate aplica rigips sau dați jos faianța. Dacă peretele este în interior atunci puteți izola cu orice.

De ce placarea cu polistiren pe interior este otrava? Dincolo de partea cu condensul care este importanta dar, cum spuneati si dvs, se poate evita printr-un montaj corect?

Bună seara. David ma numesc din Constanța pfa construcții. Termoizolație se poate monta pe faianță, sticlă, fier, lemn, etc se va folosi spumă poliuretanica specială pentru placare polister. Ps. Recomand minim 10 cm grosime a poliester ului. Cu respect David pfa construcții Constanța 0764807528

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *