Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi constructie terasa acoperita cu gratar in spatele casei

Buna ziua. Am o casa pe structura metalica, parter, cu iesire pe terasa din sufragerie, in lateral (nu in spate). Urmeaza sa construim terasa, acoperita, si am nevoie de sfaturi si idei sa iasa ceva deosebit.


Cum sa incadram si gratarul si o intrare din spatele casei si poate chiar si o debara mica si toate astea sa arate bine? Cum sa arate acoperisul? Cum sa fie la fel de intima ca o terasa in spate? Ca as vrea sa nu ocup spatele casei cu un foisor separat, avand in vedere ca asa este prevazuta in proiect si exista spatiul prevazut pentru asta si inutil pentru alte planuri. Multumesc.

Intrebare de la Daria, pe adresa redactiei: Sfaturi constructie terasa acoperita cu gratar in spatele casei.

5 răspunsuri la “Sfaturi constructie terasa acoperita cu gratar in spatele casei”

Planuri sunt peste tot. Incercati sa cautati asa: „pinterest terasa” Cum gusturile, planurile, vecinii, relieful difera foarte mult cel mai bine mergeti la constructor cu ceva ce va place si el va realiza. La gratar ar fi recomandat sa stiti din ce directie bate vantul sa vina fumul spre dvs cand gatiti. Dar si aici se poate face cu cosul de fum inaltat si se poate rezolva.

Bună Daria,la multi ani tie ,echipei casadex si tuturor celor care vin pe acest site!
Soluții sunt, dar lipsesc câteva detalii si nu cred ca cineva, ar putea veni cu o idee fără să (cel mai bine) vada, sau sa mai dai tu câteva detalii. ex. acoperis in două, sau 4 ape, trebuie stabilit câte grade are acesta, înălțimea de la cota terasei pana la streasina si alte cateva detalii. Asa vei putea stabili dimensiunea terasei, daca vrei sa prelungești acoperișul fără schimbare de unghi al acestuia. Aceasta este o solutie care te conditioneaza, daca nu doresti aceasta schimbi panta acoperisului terasaei si stabilești tu suprafața acesteia.
Dacă ești din Bucuresti, sau împrejurimi putem discuta.

Mulțumesc de sfaturi.
Sunt din Timiș
As prefera sa schimb panta acoperișului, pt ca e acoperiș în 2 ape, cu panta de 22 grade. Înălțimea de la sol pana la streasina (nu exista fundație făcută) este 310 cm.
M-am uitat la poze pe net, dar nu întrunesc toate condițiile, sau nu îmi dau seama dacă pot apărea probleme…
An nou fericit tuturor!
Mersi

Spune-mi panta aceea de 22° este pe spatele casei sau pe partea cu ieșirea din living? Cu un sfat si un desen simplu pot sa te ajut cu plăcere…

Pe partea cu ieșirea din living.
Cum pot atașa planul casei?
Scuze ca răspund asa târziu, nu primesc notificări…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *