Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi reamenajare living nuante maro sau gri?

Buna ziua! As dori sa imi reamenajez livingul in nuante de maro sau gri. Credeti ca mobila aleasa de mine se potriveste cu coltarul si draperia + perdea? Covorul sa il iau tot pe maro, sau mai bine pe bej?


Ce culoare sa folosesc la fotolii, tot maro inchis? Coltarul as dori sa il pun in locul canapelei, iar la fotolii sa le schimb doar pernele. In primele foto ar fi dulapurile ce imi plac, urmate de un model de coltar iar apoi in ultimele foto este camera ce urmeaza sa o reamenajam. Ce coloare sa folosesc ca o pata de culoare, verdele ar merge? In ce piesa? Va multumesc!

living cu gri si maro
mobila living magazin dedeman
living parchet covor rosu
living perete cu flori
mobila living rafturi sertare

Intrebare de la Rodica, pe adresa redactiei: Sfaturi reamenajare living nuante maro sau gri?

Un răspuns la “Sfaturi reamenajare living nuante maro sau gri?”

Buna, Rodica!

Eu as alege mobila alba, pentru ca ai deja perdeaua colorata si tapetul inflorat pe peretele opus canapelei si as opta pentru coltar, perne fotolii si covor crem sau nude, cat mai neutre. Culoarea de accent poate fi verde, un verde olive, si o poti folosi in accesorizarea canapelei cu pernute decorative, alegand pernute verde olive intercalate cu unee cu imprimeu floral, similar celui din decorul perdelei.

As renunta de tot la draperii sau le-as inlocui cu unele verde olive sau crem, maroul pe care il ai in acest moment este foarte greoi si batranicios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *