Categorii
Intrebari de la cititori

Tamplarie Deceuninck pareri sau Veka, Salamander etc?

Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Am terminat casa la rosu in Ilfov si acum trebuie sa aleg tamplaria. Sunt in ceata total. Toti isi lauda profilele. Ce sa aleg? NU vreau sa aleg nici ce e mai ieftin si prost dar nici ce e mai scump si sa nu se justifice investitia. Ce sa aleg? Veka, Salamander, Rehau, Qfort, Deceuninck? Apropo, ce parere aveti despre Deceuninck?


Intrebare de la Sebastian, pe adresa redactiei: Tamplarie Deceuninck pareri sau Veka, Salamander etc?

4 răspunsuri la “Tamplarie Deceuninck pareri sau Veka, Salamander etc?”

la fiecare profil intrebi: grosimea profilului exterioara (carnea), grosimea armaraturii, numarul de camere. Toate astea duc la un coeficient de transfer mare sau mic. Cu cat este mai mic coeficientul de transfer este mai bun. Daca doriti geamuri cu 3 foi (tripan) sa te uiti la un minim de 44 mm (4+16+4+16+4) si sa ai grija ca in profil sa incapa geamul. Vezi ca unii iti vor da geamurile tratate cu preturi marite la greu ca vezi doamne izoleaza. Firma de unde le-am luat (Prahova) mi-au facut pret separat pentru tamplarie si geam, iar geamul il tratam cum doream eu, la acelasi pret.

Iar ca marca din ce mi-au spus baietii de la montaj Salamander era bun (acum 3 ani) pentu ca era armat corect si nu flamba la montaj (asa observau ca armarea era corect facuta). Tot din vorbele lor am aflat ca se chinuiau mereu cu profilele Ramplast la montaj pentru ca nu erau armate corespunzatoar. Sa nu uiti de feronerie Roto sau Maco. Diferenta intre marci este data rezistenta si de plaja de reglaje cat mai mare.

multumesc ptr raspunsuri.
am o oferta buna pentru profil deceiunick de 52 mm tripan, 6 CAMERE CU 3 GARNITURI cu feronerie GU.
Ce parere aveti despre aceasta configuratie profil deceunick si feronerie GU?

Bună seara. David ma numesc din Constanța pfa construcții. Acum lucrez la o casă veche și văd că au montat salamander, la fel 2 din ultime 3 lucrari. Părerea mea e că sunt foarte bune. Ps. Poți obține reducere mare dacă le faci reclamă un an. Cu respect David pfa construcții Constanța 0764807528

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *