Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma autorizata profesionisti, renovare apartament Bucuresti

Buna ziua. Caut firma sau echipa profesionista si autorizata pentru renovare apartament 2 camere in sectorul 2 din Bucuresti, zona Spitalul Coltea, suprafata aproximativ 45 m suprafata utila. Lucrarea implica in mare construirea unei bai separat cu perete de rigips si izolat cu vata de sticla in una din camere, precum si a unei mici bucatarii in incinta apartamentului, deci trebuie trasa scurgerea pentru acestea.


In baie faianta, gresie, obiecte sanitare, etc iar in bucatarie instalarea de aparate electrocasnice relevante. De asemenea, plan electric si plan instalatii, schimbat usi, inlocuit geamnurile actuale cu termopan, zugravit, raschetat parchet, zugravit, etc. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Caut firma autorizata profesionisti, renovare apartament Bucuresti.

6 răspunsuri la “Caut firma autorizata profesionisti, renovare apartament Bucuresti”

Buna seara ma puteti contacta la nr 0785788907 pentru mai multe detalii si.pentru a ne putea vedea eventual la locație

Buna ziua suntem aici pentru a va ajuta ne puteti contacta la nr 0786892053 pentru mai multe detalii . Ne ocupam si de materiale si moloz . Executăm tot ce va doriti gresie faianță rigips parchet compartimentare si curățenie la sfârșitul lucrării. Va astept cu un telefon cu respect o zi buna

Buna Ziua! Va putem ajuta daca se poate viziona lucrarea, si eventual va facem si o oferta. Va putem arata lucrari efectuate de noi. Rigisp, scafe, tavane, Faianta, gresie, parchet , tapet, orice inseamna finisaj interior. Mentionez faptul ca NU suntem : Carpaci. Stim ce inseamna calitate. in echipa avem si instalator , si electrician cu experienta. 0727400613. Ma puteti suna si va pot trimite poze sau video cu lucrari facute daca nu aveti posibilitatea de a veni sa va aratam. Nu avem preturi exagerate. Multumim. suntem disponibili acum. tocmai am terminat o lucrare. apoi nu o sa mai fim liberi. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *