Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa credit bancar, Ilfov, 234 mp

Buna ziua. Doresc sa incep constructia unei case in comuna Berceni din Ilfov, prin credit bancar de investitie imobiliara. Autorizatia de construire urmeaza sa fie obtinuta. Casa va avea beci partial, parter si mansarda, iar suprafata construita va fi de 112 mp (suprafata desfasurata (234 mp).


Ma intereseaza oferta de pret (orientativ) pentru constructia la cheie. De asemenea, ma intereseaza ca firma cu care as putea colabora, sa poate prezenta deviz estimativ de lucrari. De asemenea, ma intereseaza sa stiu, care este termenul de garantie al lucrarilor executate. Acestea sunt necesare pentru a fi prezentate la banca in vederea justiticarii folosirii banilor. Multumesc.

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Constructie casa credit bancar, Ilfov, 234 mp.

4 răspunsuri la “Constructie casa credit bancar, Ilfov, 234 mp”

Pentru un Deviz Estimativ pe Categorii de lucrari – Infrastructura (Subsol) si Fundatii, Structura Parter, Structura Mansarda, Instalatii (sanitare, electrice, incalzire, climatizare) interioare / exterioare si Finisaje, Tamplarie Interioara si Exterioara trimiteti Proiectul DTAC+PTH cu Detaliile de Executie la adresa de e-mail: sorin30041960@yahoo.com
inginer constructor autorizat Diriginte Santier si RTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *