Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie Suceava, rate bancare sau la dezvoltator, am terenul

Buna ziua! Vreau sa construiesc in Suceava, Cartier Burdujeni o casa parter si mansarda aproximativ 130 – 140 mp. Detin 500 mp pe care acum este construita o cabana din lemn cu bucatarie si baie. Este trasa canalizare, apa si curent electric. M-ar interesa constructie la cheie, prin rate bancare sau la dezoltator.


Intrebare de la Mihalache, pe adresa redactiei: Constructie Suceava, rate bancare sau la dezvoltator, am terenul.

2 răspunsuri la “Constructie Suceava, rate bancare sau la dezvoltator, am terenul”

Ok , raspunsul corect il gasiti la orice Banca , nu aici , ptr. finantarea proiectului dumneavoastra .

Sau pe site-ul executarilor silite in caz de neplata (la timp) a ratelor 🙂

Nu exista dezvoltatori cu acte in regula care sa va crediteze . Apropo cu ce sunteti dispus sa girati ? Probabil doar cu acel teren , daca nu aveti si alte active imobile care sa acopere suma finantata necesara , care sunt sigur ca nu face nici 20.000 E (la pretul real , nu cel speculativ al pietii )

Inca ceva , o casa la cheie , dupa dorinta dumneavoastra (acei aproximativ 130 – 140 mp) se ridica la peste 60-70.000 (finisaje relativ modeste) .Sa zicem ca excludem dobanzile aferente creditarii Repet , cu ce girati suma necesara indeplinirii acestui proiect ? Si cam in ce perioada de timp v-ati gandit s-o achitati integral ? Ca si curiozitate daca tot ati pus intrebarea aceasta aici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *