Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc consolidare, renovare, mansardare casa vagon Bucuresti

Am mostenit o casa veche vagon, 4 camere, holuri, baie si bucatarie in Buzesti, Bucuresti, pe care am vrea sa o renovam. Casa cu tot cu curte acopera circa 190 m2 cu circa 90 m2 locuibili. Aceasta insa nu poate fi demolata deoarece, conform normelor, nu are deschiderea mai mare de 7 metri.


Avem insa planurile noii case renovate asa cum va arata in viziuanea arhitectului. Lucratrea avea deja certificatul de urbanism pentru consolidare, renovare si mansardare. Nu am cerut insa autorizatie de constructie pentru ca am dorit sa avem firma de constructii mai intai. Am dori ca firma sa se ocupe de tot, adica: consolidare, renovare, mansardare plus zugravit, geamuri termopan, parchetare, mobila baie si bucatarie. Am dori un deviz realist de la bun inceput. Va putem oferi si planurile, la cerere.

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Doresc consolidare, renovare, mansardare casa vagon Bucuresti.

11 răspunsuri la “Doresc consolidare, renovare, mansardare casa vagon Bucuresti”

Buna ziua, trimiteti planurile pe str.con.ion@gmail.com si va vom face o oferta. Noi consolidam in Bucuresti si va putem arata cel putin 2 imobile consolidate, innlatate si recompartimentate.
Cu stima
0769214470

Daca am o casa de 100 ani cu latime mai mica de 7 m si care se darama, nu pot sa o demolez? Renovarea costa mai mult decat constructia uneia noi si oricum nu ar iesi mai bine, cea veche fiind cu ziduri groase din pamant, fara fundatie si cu geamuri mici. Inlocuirea lemnariei acoperisului ar fi posibila, dar fara fundatie si cu pereti crapati, nu stiu daca merita. As fi interesat de raspuns

Buna ziua firma in domeniu astept sa ma contactati la nr de tel 0724161617 pentru ma multe detalii

Va salutam va putem ajuta daca doriti. 0727400613 suntem o echipa bine pregatita in finisaje si constructii. Nu suntem carpaci .. Garantam calitatea . Suntem din Ilfov

Buna seara , daca mai este valabil va recomand o echipa foarte buna cu experienta de 15 ani. 0756681538

Buna ziua,
Va rugam sa ne contactati pe email sau telefon pentru o oferta sau sa intrati pe site-ul nostru nuteploua. ro pentru o oferta. Suntem o echipa serioasa din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *