Categorii
Intrebari de la cititori

Firme Cluj, preluare casa la rosu – finalizare la cheie

Buna seara. Am o casa in judetul Cluj – Turda, care e construita la rosu. Ma intereseaza daca firma dumneavoastra poate prelua lucrarea astfel incat sa o predea la cheie? Multumesc.


Intrebare de la Liliana, pe adresa redactiei: Firme Cluj, preluare casa la rosu – finalizare la cheie.

6 răspunsuri la “Firme Cluj, preluare casa la rosu – finalizare la cheie”

Buna ziua.
Prelum case la rosu din mai multe judete, pentru executia de finisaje +instalatii interioare.
Astept pe adresa antrecons10@yahoo.com categoriile de lucrari de finisaje interioare-exterioare pe care le doriti, pentru a va prezenta propuneri de preturi.
Multumiri.

SC. Lazar Total Constructii…
Preluam case la rosu, pentru finisari la cheie, avem echipe de finisori, instalatori sanitari – termice, instalatori electrice , numai in zona bucuresti si Ilfov, va oferim garantii prin contract, pentru detalii email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua
Va prelua casa la rosu sa o pierdem la cheie oriunde an tara
Asteptam detalii
0735776356
Wachapp

Buna,
Suntem o echipa din Cluj-Napoca, de 4 persoane serioasa cu un portofoliu consistent, ascultatoare la cerintele clientului cu preturi rezonabile
Poftiti coordonatele noastre
0758893581
Cu stima

Preluam case la rosu pentru efectuarea lucrarilor de finisaje interioare si exterioare. Preturi negociabile. Relatii la 0728903340. Multumim.

Bună ziua, firma de construcții cu recomandări și lucrări în desfășurare va putem executa lucrarea dumneavoastră în totalitate, ne implicam maxim pe tot parcursul lucrării, se lucrează calitativ și conform proiectului, pt ofertare și studiere proiect Sunați-mă la nr 0756495686.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *