Categorii
Intrebari de la cititori

Geamuri culoare woodec alpine – cum le asortez cu peretii?

Buna ziua. Cum pot asorta geamurile de culoare woodec alpine premium plus cu parchetul, usile si plinta? In acelasi peisaj, in ce nuante sa fie peretii? Exista unele reguli? Specific sa stilul casei se doreste a fi unul modern. Multumesc.


Intrebare de la AncaNora, pe adresa redactiei: Geamuri culoare woodec alpine – cum le asortez cu peretii?

Un răspuns la “Geamuri culoare woodec alpine – cum le asortez cu peretii?”

Buna, AncaNora!

Intrebai daca exista vreo regula de asortare a tamplariei cu usile de interior si plinta, iar raspunsul meu este ca desi multa lume obisnuieste sa aleaga o singura culoare pentru cele 3 elemente, nu este musai sa se mearga mereu pe acelasi principiu.

Am cautat sa vad cum arata culoarea woodec alpine si am aflat ca exista si usi de interior in aceeasi culoare. Asa ca banuiesc ca ar trebui sa existe si plinte asortate.

Prin urmare, daca vei merge pe ideea zugravirii in alb a peretilor, recomand sa asortezi usile de interior si plintele cu tamplaria exterioara. Poti proceda la fel si daca vei alege sa nuantezi peretii intr-o nuanta deschisa de gri, de pilda, avand in vedere ca vrei sa mergi pe o amenajare moderna.

Alta optiune ar fi sa mergi pe varianta usilor de interior albe cu plinta asortata fie cu parchetul, fie alba, in ton cu usile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *