Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte 3000 mp tencuiala mecanizata Bihor Oradea + sape

Doresc oferta pentru 3000 mp tencuiala mecanizata, driscuita (sa fie peretele gata pentru lavabil) si 1000 mp sape in Oradea, judetul Bihor. Se poate incepe de la 1 Martie. Multumesc!


Intrebare de la Mariana, pe adresa redactiei: Oferte 3000 mp tencuiala mecanizata Bihor Oradea + sape.

8 răspunsuri la “Oferte 3000 mp tencuiala mecanizata Bihor Oradea + sape”

Buna ziua, suntem firma specializata in constructii din Oradea si construim case incepand de la sapat fundatii pana la tencuiala mecanizata.
Pentru un pret corect avem nevoie de mai multe informatii cum ar fi inaltimea peretilor, natura peretilor, planeitatea peretilor, dar ca un pret orientativ ar fi 20lei/mp.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel: 0770523560, email constructiicaseoradea@gmail.com sau constructiioradea.ro

Nu mai amagiti oamenii !!! Orice tencuiala driscuita pe baza de ipsos (MP75, de exemplu) necesita unu-doua straturi de glet de finisaj. Eu aplic, si recomand, doua straturi de Atlas. Sunt din Bucuresti, nu ma inteteseaza executia in Oradea, dar va recomand o tencuiala bruta pe baza de ciment-var si apoi gletuirea pentru nivelare urmata de doua straturi de finisaj. Succes !

Am efectuat lucrarea cu 14 lei/mp . In acest pret avem manopera pentru Tencuiala mecanizată pe baza de var/ciment plus 2 straturi glet. Pentru cine caută echipe, aveți răbdare și căutați din timp ca veți găsii la preturi rezonabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *