Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte proiectare si constructie la cheie, firme Bucuresti / obtinere autorizatie

Am mostenit o casa veche vagon in Polizu, Bucuresti. As dori numai oferte de proiectare si constructie la cheie in care firma se ocupa de proiectarea, autorizatia, constructia si livrarea casei la data si pretul stabilit in contract. Pentru ca nu am timp sa ma ocup doresc numai oferte fara faze intermediare.


Plata se va face in doua-trei etape: la obtinerea autorizatiei, la gri si la predarea casei. Pentru cazul in care nu sunt astfel de oferte, as dori numai oferte de proiectare cu plata la obtinerea autorizatiei. Ca si mai sus, nu doresc etape intermediare pe care oricum nu le pot verifica nefiind de specialitate. Certficatul de urbanism a fost obtinut deja pentru consolidare, renovare si etajare. Am schitele arhitecturale.

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Oferte proiectare si constructie la cheie, firme Bucuresti / obtinere autorizatie.

6 răspunsuri la “Oferte proiectare si constructie la cheie, firme Bucuresti / obtinere autorizatie”

Intentionez sa construiesc un ansamblu – pensiune si centru Spa, in Prahova, Valea Doftanei.
Ma intereseaza un pret estimativ, manopera pt faze la rosu, gri sau la cheie.

Exact , pt Sectorul 1 de care apartine zona Polizu cine poate face un calcul exact ptr. proiectare si obtinere autorizatie?

Sau cine se risca sa construiasca la gri fara niciun ban avans. Nimeni, ca sa nu mai explic si faza de predare la cheie , solutia tehnica (practic) fiind in situatia ceruta cu cel putin 50 % mai scumpa si sigur i s-ar parea una scumpa.

Omul este doar visator si lipsit de experienta intr-ale construirii

Oare cine realizeaza arhitectura-proiectarea si plata sa o primeasca dupa A.C. sau cine construieste si banii sa i primeasca dupa o anumita faza ? Acea firma face acte de binefacere unuia ca doreste sa construiasca si habar nu are de constructii.
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro

Trimiteti va rog Certificatul de Urbanism la adresa de e-mail: sorin30041960@yahoo.com si va vom face o OFERTA COMPLETA – Proiectare DTAC + PTH, AUTORIZATIE de CONSTRUIRE, Executie Faza la rosu, finisaje, instalatii.
inginer constructor autorizat RTE (Responsabil Tehnic Executie)

Solicit oferta ,proiectare,avize,autorizatii pentru constructia unui gard din placi de beton armat,anexa,put,fosa septica.
Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *