Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte Sibiu reabilitare casa 79 mp + tencuire cladire

As dori o oferta de pret in Sibiu pentru reabilitarea unei case (amprenta cladirii este de 79 m2 fiind alcatuita din D + P + M ) schimbare de acoperis + scheltul de lemn, adancirea unei camere la demisol (13.5 m2) cu 30 cm + refacerea izolatiei si turnarea placii de beton, recompartimentare la etaj – suprafata camerei actuale fiind 29 m2, prin adaugarea unui zid despartitor pentru a rezulta 2 camere, spargerea unui zid la baie si reconstruirea lui.


Tencuirea cladirii + realizarea decorurilor aferente cu lemn termotratat sau WPC. Scoaterea actualelor ferestre de la parter si etaj si pentru reamplasarea acestora si crearea de noi goluri pentru alte ferestre. Locatia casei este in orasul Sibiu.

Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Oferte Sibiu reabilitare casa 79 mp + tencuire cladire.

7 răspunsuri la “Oferte Sibiu reabilitare casa 79 mp + tencuire cladire”

Meseriasi seriosi efectuam lucrari de constructii , lucrari de finisaje interioare si exterioare , reabilitari constructii la preturi negociabile. Relatii la tel 0728903340.

HERMANDEX Construct executăm lucrari de constructii si finisaje tel. 0756451790
eduartbaboi@yahoo. com

Buna ziua daca doriti puteti sa ma sunati la numarul 0747991063 pentru a putea conversa in privinta lucrari oferim seriozitate facem si tencuieli mecanizate

Buna seara, in eventualitatea in care anuntul mai este valabil, ma puteti contacta la nr de telefon 0756681538, ma puteti suna sa discutam toate detaliile.

Buna seara ,suntem firma serioasa de constructii ,executam reabilitari ,case la rosu si la cheie ,cu lucrări în desfășurare și clienți f mulțumiți ,daca mai este valabil anuntul va rog sa ne contactați la nr de tel 0756495686.Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *