Categorii
Intrebari de la cititori

Pret si durata constructie la cheie casa Craiova

Salut, numele meu este Marius si sunt din Craiova, as dori sa construiesc o casa la cheie si as dori sa stiu cam cat ar fi pretul si durata. Casa va avea suprafata de aproximativ 160 mp, multumesc anticipat!


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Pret si durata constructie la cheie casa Craiova.

7 răspunsuri la “Pret si durata constructie la cheie casa Craiova”

Cauta pe site, este un tip Ionut care isi construieste casa cu 50 Euro/mp cu acte, taxe, Dirigentie de Santier, RTE, CQ, topometru, etc., etc….

Buna seara, ma puteti suna la numarul 0756681538, sa discutam toate detaliile despre pret, proiect s.a.m.d. Suntem o echipa de profesionisti, ne recomanda o experienta de 15 ani.

Buna ziua!
Sunt putine datele pe care le furnizati. Pentru a afla un cost estimativ si durata ar trebui sa spuneti despre: existenta / inexistenta proiectului, a autorizatiei de constructie precum si disponibilitatea de a trimite proiectul ofertantilor. Eu cel putin nu am inteles suprafata utila de 160 mp sau suprafata construita desfasurata. Sunt doua notiuni diferite.
Cu stima si respect

Bună ziua.Domnul Marius execut case la rosu la cheie cu materialele mele. dacă sa-nteti interesat ma puteți contacta la numărul de telefon 0728779722.

Buna ziua! Suntem firmă de construcții din Craiova. Putem să va facem un preț corect în baza unui proiect. Ne găsiți la 0761953712

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *