Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi renovare apartament 2 camere Bucuresti 2020

Buna ziua. Am cumparat un apartament de 54 mp cu balcon si ne facem calculele de cati bani o sa avem nevoie ca sa-l si renovam de la zero. Probabil ca o sa ne apucam prin martie 2020 si am vrea sa stim cat costa renovarea completa a unui apartament cu 2 camere in Bucuresti (cu aproxmatie). Mutumesc, o zi buna!


Intrebare de la Viorel, pe adresa redactiei: Preturi renovare apartament 2 camere Bucuresti 2020 (nota redactiei – citeste si Costuri renovare completa apartament 2 camere 2019)

11 răspunsuri la “Preturi renovare apartament 2 camere Bucuresti 2020”

Buna ziua! nu stiu daca va ajuta prea mult informatia, dar eu am renovat apartament cu 2 camere in constanta anul trecut in toamna, si m-a costat pana in 25 000 € -instalatie electrica , sapa, usi , parchet, gresie si mobila (80% din apartament, fara electrocasnice), cu finisaje de buna calitate . Mentionez ca am avut un meserias, nu firma.

Bună ziua,

Pentru un preț concret vă rog dacă puteți să-mi transmiteți pe mail sau whatsapp ceva detalii (foto, schițe dacă aveți, ce doriți exact, etc), eventual să stabilim o întîlnire la fața locului.

Mulțumesc anticipat
ingsilviuardelean@gmail.com
0745819562

Aproximativ 18.000-20.000 numai manopera, materialele sunt greu de realizat prețul, pentru că e in funcție de calitatea pe care o aleg proprietarii!
Dacă doriți alte amănunte, sunați la 0730018973!

Buna ziua Dl Viorel! Marius Ban este numele meu, Am o echipa de baieti bine pregatiti in Constructii si Finisaje. Renovari, case si apartamente. Putem stabili o zi pentru vizualizare apartament si in functie de schimbarile pe care le doriti, va putem face si o oferta de pret. In echipa mea am Instalator cu experienta si Electrician expert in Instalatii Electrice si Automatizari. Nu avem preturi exagerate . Mentionez faptul ca Nu suntem Carpaci, stim ce inseamna calitate. 0727400613 puteti apela oricand. va putem prezenta si lucrari facute recent. Multumesc. Execut orice lucrare de Finisaje. Gresie, faianta, rigips, glet, tapet, tencuieli, sape, lavabile, piatra marmura, granit , etc. Multumesc. Iar pretul Costurilor pentru amenajarea apartamentului dvs, depinde de materiale si inbunatatirile pe care vreti sa le faceti. 10 mii ….. 20 de mi euro.

Buna ziua ma puteti suna la 0785788907 pentru mai multe detalii si va spun si pretul renovarii cu tot cu manopera materiale si moloz

Buna ziua. Va putem oferi o oferta estimativa daca ne dati mai multe detalii. Pt planul apartamentului, cerinte de renovare , poze , idei ne puteti scrie la adresa septariaconstruct@yahoo.com, sau ne puteti urmari pe pagina de facebook Septaria Construct SRL

Un prieten a renovat total apartament de 4 camere in Bucuresti cu 10.000 euro, 2020. Inclusiv mobila. Finisaje mai ieftine.

Ba sunteti [editat de admin] cu preturile astea ? 5000 manopera zise Dorel. n ai vazut 5000 nici in pozze!

ce aberati ma cu preturile astea ?!
treziti-va cu 20-25k renovare… 2 camere maxim 10.000E te duce

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *