Categorii
Intrebari de la cititori

Se potriveste mobila bucatarie bordeaux la faianta crem?

Buna, am si eu o intrebare. Gresia si faianta din bucatarie sunt un crem deschis si am pe un perete mozaic crem inchis si maro. As dori o mobila de bucatarie de culoare bordeaux, dar nu stiu daca s-ar potrivi. Ce culoare imi recomandati?


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Se potriveste mobila bucatarie bordeaux la faianta crem?

Un răspuns la “Se potriveste mobila bucatarie bordeaux la faianta crem?”

Buna, Mirela!

Recomandarea mea (poate subiectiva) este sa alegi o mobila crem, luminoasa, in contrast cu mozaicul de pe perete. Consider ca o mobila bordeaux va intuneca prea tare decorul si va face bucataria sa para aglomerata.

Pentru ca iti place aceasta culoare cred ca o poti folosi in accesorizarea bucatariei, sub forma draperiilor, unui set de farfurii si cani, a fetei de masa, a unui tablou sau chiar a unui covor ( desi nu l-as recomanda pe cel din urma, pentru ca se va intretine foarte greu).

In ultima instanta, iti recomand sa soliciti de la producatorul mobilierului niste mostre bordeaux cu care sa vii acasa si sa vezi cum ar arata aceasta culoare in combinaie cu faianta pe care o ai, iar daca iti va placea rezultatul, recomand configurarea unei garnituri bicolore: corpuri inferioare bordeaux si corpuri superioare si blat crem sau albe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *