Categorii
Intrebari de la cititori

Beciul sub casa sau sub umbrarul masinii – firme Ilfov

Buna! Doresc sa incep constructia unei case si as dori si un beci in Ilfov. Nu stiu daca sa fie sub casa sau alaturi, sub umbrarul pentru masina. Depinde de pret, in special.


As dori sa stiu cat costa un beci independent de casa, cu urmatoarele dimesiuni utile (din interior: 200 x 300 x 210 cm. 20 cm din inaltime (care includ planseul beciului) vor fi peste cota 0 a terenului. Rog specialistii sa ma ajute cu o estimare de pret in urmatoarele variante:
– beton simplu;
– beton rezistent la umezeala;
– eventual hidroizolatie completa.

Localizare: Campul Pipera, langa ANL Henry Coanda, Ilfov. Si ceva idei / argumente privind amplasarea sub casa sau alaturi. Multumesc pentru orice idee. Cu stima.

Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Beciul sub casa sau sub umbrarul masinii – firme Ilfov.

4 răspunsuri la “Beciul sub casa sau sub umbrarul masinii – firme Ilfov”

Subsolurile sînt mai scumpe… pînă la dublu față de un etaj curent. Ar trebui să începeți cu studiile necesare proiectării (studiu geo în special… dă detalii despre teren / adîncimea de fundare)… apoi cu proiectarea – unde decideți amplasarea subsolului .

Pentru detalii: ingsilviuardelean@gmail.com
whatsapp 0745819562
sarago. ro – prețuri

Pt cine da importata energiilor caci tot ceea ce ne inconjoara este energie condensata, noi insine suntem energie, stie ca sub camerele de locuit nu se face niciodata beci, garaj… asa cum nu este recomandata baia in centrul casei. O puteti plasa eventual sub zona baii daca este musai sa o faceti sub casa si pe partea cu nordul.

Daniela care e faza cu energia? ca doar nu suntem bombe nucleare fiecare dintre noi si emitem radiatii izotopice, si/sau explozii de energie cand practicam hatza hatza :)))
Caline tata tine cont si de intrarea in beci unde vrei sa o pozitionezi. Il faci sub casa poate vei dori si intrare din casa ca daca vrei un kil de cartofi sa nu te duci afara. Arhitectul de va lamuri mai bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *