Categorii
Intrebari de la cititori

Consolidare partiala cladire 174 mp Bucuresti, ofer 15000 euro

Buna ziua, am de executat urmatoarea lucrare in zona Parcul Circului, Bucuresti: consolidare partiala parter existent (58 mp), constructie etaj 1 (58 mp) si mansardare (45 mp), ridicat la rosu si acoperit fara tabla, platesc integral suprafata pe fiecare nivel (total 174 mp). Ofer 15000 euro pret fara materiale. Am toate avizele si autorizatia de constructie
tel. 0760581628.


Intrebare de la Enache, pe adresa redactiei: Consolidare partiala cladire 174 mp Bucuresti, ofer 15000 euro.

10 răspunsuri la “Consolidare partiala cladire 174 mp Bucuresti, ofer 15000 euro”

Oferiti mai putin de jumatate din costul real si nu puneti la socoteala si costul utilajelor,transport moloz,etc.
bafta
Dar nu asa se procedeaza

Trimiteti Proiectul DTAC+DE la adresa de email: sorin30041960@yahoo.com si va vom intocmi Devizul Estimativ pentru Executie ca sa vedem daca ne incadram in suma propusa de Dvs.
inginer constructor Sorin C.

Stiti cum vine asta? Ma duc de exemplu la reprezentanta Mercedes si le spun, bai idiotilor, am alocat pentru modelul Maybach 15.000 de euro si am venit sa-l iau!!! Mi-l dati? Si idiotii ar trebui sa spuna: DAAAAA!!!

Domnul Enache ofera 100 E pe mp, in timp ce pretul unei case obisnuite la rosu este de maxim 60 E, parerea mea este ca acest pret este rezonabil.

Manopera pentru o casa „la rosu” nu mai este demult 60Eur/mp.construit desfasurat. Nici macar daca lucrati, asa cum se obisnuieste in 99,9% din cazuri, la negru total!!!

buna ziua, multumesc pentru raspunsuri
domnului „Canion” doresc sa-i raspund ca asa cum reiese din solicitare, platesc structura casei, utilaje , moloz etc intra in sarcina mea iar domnului „Unul” ii raspund ca nu sunt atat de idiot sa ofer un pret aiurea eu stiu ca atunci cand te duci sa cumperi masina noua sau sh faci un studiu de piata si te informezi asa cum am facut si eu in cazul preturilor la constructii, oricum multumesc pentru timpul acordat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *