Categorii
Intrebari de la cititori

Etaj plus mansarda peste casa batraneasca din paianta? Pret?

Buna ziua oameni buni, am o casa batraneasca din 1919 de 110 mp din paianta cu fundatie de piatra. Si as vrea sa ma extind cu etaj plus mansarda. Am consultat un structurist care mi-a recomandat sa ma ridic pe piloni si centura. Eu as dori peste centura sa ma ridic cu etaj si mansarda din lemn. Ma puteti ajuta cu un pret? Multumesc mult!


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Etaj plus mansarda peste casa batraneasca din paianta? Pret?

5 răspunsuri la “Etaj plus mansarda peste casa batraneasca din paianta? Pret?”

Salut! Stucturistul are dreptate si dacă ții cont de ce a spus poti sa ridici ce vrei… fara un „releveu” sau poze e greu de facut un deviz. daca esti din Bucuresti putem sta de vorba oricând. 0722939565.

Bună ziua suntem o firma de construcții din bucuresti dacă doriți o oferta de preț va rog sa ne contactați la nr 0721779069 Ionuț

Cu detalii si o imagine de ansamblu a constructiei actuale si viitoare si cu un rlv la fata locului, se poate face un calcul cat mai precis, atat pentru manopera cat si pentru materiale. 0720424045

Prețurile la consolidări sînt destul de mari, de cele mai multe ori e mai rentabil să dărîmi și să construiești nou.

În principiu, un studiu geo, eventual expertiza tehnică dacă vreți să mențineți clădirea veche… funcție de soluții se face un preț clar.

Pentru detalii: ingsilviuardelean@gmail.com
whatsapp 0745819562
sarago. ro – pentru prețuri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *