Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casa structura lemn, la cheie, 100 – 110 mp

Cam care ar fi pretul pentru o casa la cheie pe structura de lemn, parter, formata din living, baie, 3 dormitoare, bucatarie, toaleta, camera tehnica, aproximativ 100-110 mp? Astept raspunsuri.


Intrebare de la Stratulat, pe adresa redactiei: Pret casa structura lemn, la cheie, 100 – 110 mp.

30 de răspunsuri la “Pret casa structura lemn, la cheie, 100 – 110 mp”

Firma din Prahova execută case din lemn la cheie . Pretul pleaca de la 390 euro/mpSC
Ptr detalii telefon 0723249738
Cu stimă
Vlad

Ultima construita la cheie, cu mobila in bai si bucatarie montata in preț dar costul mobilei separat, a costat circa 350 de euro. Terminata in martie 2018. Se poate vedea la Saftica, casă in stil maramureșean, din lemn masiv, cu incalzire in pardoseala, sobă pe lemne, puț de apă ,de adancime. Pot trimite poze pe watsapp 0720424045.

Noi am construit exact ce spuneți dvs, cu o firma deosebita din Maramureș, doar ca pe structura metalica. Ei construiesc și structura lemn. Prețul a fost de 33000 euro semifinisat (fără fundație), pt ca la finisaje preturile difera în funcție de multe. Dar cu finisaje rezonabile ne-a ajuns la vreo 45000 euro

Suntem din Brasov, va putem realiza inclusiv fundatia, iar casa de lemn va fi realizata in hala, iar montajul se face in 10 zile lucratoare, plus montatul tiglei de beton, argila sau tabla.
Pretul la structura cu osb placat pe o parte (interiorul lasat deschis pt realizarea instalatiilor la fata locului), tigla de beton 160 euro/mp. Deci intre 16-18000 euro, cu transport in țară. Iar finisajele, va mai ajunge aproximativ 160-180 euro/mp. Pretul la finisaje depinde foarte mult de materialele pt izolare interioara si exterioara alese, avand de asemenea cea mai mare pondere si importanta, la o casa realizata din lemn (de asemenea si hidroizolatia si lemnul tratat corespunzator)

Pentru Laurentiu,
Rog lăsați un număr de telefon sau orice informatie disponibilă pentru contact.
Multumesc

Pretul este in functie de calitate … Pentru o colaborare contactati-ne
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane: 0742 756576

Buna ziua noi va executăm casa pe structura din lemn la 110 mp cu suma de 44000€
Cu toate finisarile interioare si exterioare
0735776358
Wachapp

Contactati-ma si pe mine pentru o oferta la casa pe structura metalica, am un proiect 3d pentru cum as vrea sa arate si are in jur de 200,220 mp. uitati mailul meu cristy_egc@yahoo.com

Domnu George Dragut, va rog puteti da mai multe informatii privind „Cu tot cu fundatie 105 mp 31.700 euro”!? Ce firma, telefon… sunt interesata.
Multumesc frumos!

Aș fi interesată de oferte pentru o construcție de maxim 100 mp amprentă, în Ilfov, care să includă: fundația, instalații electrice, sanitare și termice, puț de mare adâncime – adică la cheie.
Îmi puteți scrie la andreeadutu@gmail.com

Buna ziua m- ar interes o casa de lemn cu mansarda cat ar costa cu o suprafața la sol de 65 mp fara fundatie.

Bună m-ar interesa preț la o casa de lemn la cheie cu fundație 3 camere bucătărie și baie pe un singur nivel 100-110 m2

Buna ziua m ar interessa o casa in Lemn la Constanta cu izolatie interioara si exterioara plus finisaje la cheie cu 3 camere maxim 130 metri cu fundatie inclusa in pret ? Va rog sa mi scrieti la email cu detalii si pret eftimesteliano@yahoo.it

Bună ziua, m-ar interesa o casa din lemn la cheie, incluzand si fundatia (la munte ) . Amprentă la sol 40 m2 , forma v-a fi în forma de A, mansardă deschisă . Mulțumesc anticipat!

Mă interesează să ridic o casa pe structura metalica sau lemn ce nu necesita autorizație. Vreau o amprenta la sol de 60 mp. Fără etaj. Locația este langa municipiul Botoșani. Am utilitățile deschise(apa+curent) 380 și 220.
Nu am un plan fix al casei. Funcție de portofoliul constructorului. Mă interesează un preț și un timp de execuție. 0745807180, Mihai.
Email mihai_gsi@yahoo.com

Caut echipa pentru construirea unei case la cheie pe structură din lemn . Terenul pentru ridicarea casei se află în Germania .Teren 800 mp Nu dețin inca un proiect dar am in plan . Astept oferte pe adresa george_mirciu86@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *