Categorii
Intrebari de la cititori

Probleme cu praful la incalzire in pardoseala? Se ridica?

Buna seara. Ma adresez celor care aveti incalzire in pardoseala pe toata suprafata imobilului cu rugamintea de a-mi spune daca aveti probleme cu praful. Se ridica intr-adevar particule de praf mai repede si mai mult decat la radiatoare? E o problema reala? Sau nu e chiar asa?


Eu construiesc o casa si nu sunt hotarat daca sa-mi pun in pardoseala tocmai din cauza discutiilor despre praf, mai ales ca am si un copil mic.
Multumesc!

Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Probleme cu praful la incalzire in pardoseala? Se ridica?

5 răspunsuri la “Probleme cu praful la incalzire in pardoseala? Se ridica?”

Se ridica si la incalzirea in pardoseala. E prostie :praful circula indiferent de sistemul de incalzire / racire / ventilare / filtrare. Iti recomand sa iti faci circuit separat pe fiecare camera si termostatul sa fie electronic. La bai sa iti montezi cate un portprosop.

Bună. Am încălzire prin pardoseala absolut peste tot in casa si iti promit ca praful NU se ridica. Daca o zi nu matur sau nu aspir, il vad cum formeaza cocoloase de scame prin colturile camerei sau prin zonele mai „ascunse”. In aer nu plutește, nu se vede in aer cand te uiti prin razele soarelui, cand intra piezis in camera. Dar se vede pe parchet, tot in soare, daca esti obsedat de curatenie ajungi sa aspiri de 10 ori pe zi . Eu am parchet laminat peste tot cu exceptia bailor, calorifere nu am nicaieri.

Am incalzire în pardoseala si pot garanta că nu se ridică nici un fir de praf. Vorbă doamnei de mai înainte, se fac cocoloase prin colțuri!

Buna,
Am încălzire în pardosea , la fel cu termostat de temperatura pe toate camerele , confort indiscutabil și dacă chiar aveți temeri în legătură cu praful , va recomand robot aspirator care isi face treaba într-un mare fel.

Am incalzire prin pardoseala in toata casa, in terase si baie am si calorifere. Nu se ridica deloc praful, adevarat este ca se fac ghemotoace prin colturi. Tinand cont de faptul ca am 7 pisici in casa, am destule surse de praf. Cu toate astea, daca mi-as construi o alta casa, tot acelasi tip de incalzire as instala. Confortul oferit este net superior incalzirii clasice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *