Categorii
Intrebari de la cititori

Schimabre termoizolatie casa Bucuresti – preturi polistiren, vata bazaltica

Buna ziua. Avem o casa in Bucuresti – zona Bucurestii Noi, pentru care am vrea sa schimbam termoizolatia. In acest moment este izolata cu polistiren de 5 cm. As dori sa stiu care ar fi preturile, comparativ, pentru izolare cu polistiren de 10 sau 15 cm, si vata bazaltica. Suprafata este aproximativ 300 mp. Va rog sa luati in calcul, pentru pret, inlaturarea izolatiei existente si montajul celei noi. Multumesc.


Intrebare de la Petronela, pe adresa redactiei: Schimabre termoizolatie casa Bucuresti – preturi polistiren, vata bazaltica.

5 răspunsuri la “Schimabre termoizolatie casa Bucuresti – preturi polistiren, vata bazaltica”

Buna ziua, pentru un pret corect si o lucrare conform standardelor am nevoie de un plan de fatade. Acolo rezulta cate coltare sunt, ce profil de soclu trebuie, cate colturi sunt la ferestre si usi, etc.
Puteti sa le trimiteti pe str.con.ion@gmail.com si va vom face o oferta de peret pentru cele 2-3 variante.
Cu stima
0769214470

Buna seara Stimata Doamna! Costurile pentru placare cu vata bazaltica sunt mai scumpe decat cele cu polistilen . Ca si cost pentru placare cu vata , materialele ar costa
intre 12000 mii si 15000 mii ron. Cost total cu tot cu vopsea sau decorativa. Iar Pretul manoperei este 100 de lei cu tot cu decopertat cel existent. Iar placare cu Polistilen de 10, 12 cm , costul ar fi cu 3000 de roni mai ieftin decat vata. Numele meu este Ban Marius sunt din Ilfov si as putea trece la dvs acasa sa vad lucrarea. Nu va costa nimic pentru o constatare. 0727400613. Multumesc. Pot prezenta si lucrari , fatade placate cu vata sau polistilen. Mentionez faptul ca nu suntem Carpacii

Meserias cu 30 de ani experienta.
Pret manopera;
– inlaturat termoizolatie veche 30 lei/mp
– montaj termoizolatie noua la gata inclusiv tencuiala decorativa(mozaicata) 50 lei/mp
Relatii la 0769942980

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *