Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa aleg usa de la intrare si mobila din living?

Buna! Am nevoie de o ghidare in amenajarea apartamentului. Pentru ca holurile sunt intunecate, prefer usile albe, plinta alba, parchet culoarea lemnului deschis in hol, living si bucatarie, pereti grej, insa nu stiu ce culoare sa aleg usa de la intrare, mobila din living si blatul din bucatarie.


Mobila de bucatarie as vrea sa fie pe culoarea untului, stil provencal. Mentionez ca bucataria si livingul sunt pe nord, deci nu sunt foarte luminoase. Multumesc mult pentru lamuriri! De asemenea, as vrea si o oferta pentru amenajare; precizez ca apartamentul are 4 camere, 2 bai si 2 holuri si in momentul de fata este la rosu. Sunt din Bucuresti.

Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg usa de la intrare si mobila din living?

0 răspunsuri la “Ce culoare sa aleg usa de la intrare si mobila din living?”

Buna, Ioana!

Cred ca ai facut alegeri corecte din punct de vedere cromatic pana acum. Asa cum bine ai inteles, e bine sa eviti culorile inchise in amenajarea spatiilor slab iluminate.

Prin urmare, asa cum ai ales deja usi de interior albe, poti alege si usa de exterior (de intrare) in aceeasi culoare. Eu cred ca va arata frumos. Dar e bine sa stii si ca o usa in culori inchise va arata bine.

Pentru blatul din bucatarie poti opta pentru stejar. Ar arata minunat in combinatie cu nuanta untului din decorul fronturilor mobilei. Poti asorta acestora o masa cu blatul in ton cu fronturile si cu picioarele stejar.

Avand in vedere nuanta greige a peretilor, cred ca poti alege si pentru living o mobila alba sau intr-o alta nuanta deschisa. Ideal este sa pastrezi stilul pe care l-ai ales deja pentru amenajarea bucatariei. Pentru a obtura cat mai putin lumina naturala, recomand sa accesorizezi totul cu textile din tesaturi usoare, in culori deschise. Poti merge exclusiv pe nuante de crem, ivoire, nisipiu, in etc, sau poti intercala aceste culori cu nuante pastelate de verde olive, galben, bleu, somon etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *