Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa lemn Brasov, 10 m x 14 m – firme?

Buna ziua. Ma numesc Dorel, sunt din Brasov. Doresc sa construiesc o casa din lemn, 10 m x 14 m, fara etaj, suprafata terenului fiind 15 m x 85. Pot colabora pentru constructia casei cu firma dvs? Multumesc anticipat.


Intrebare de la Dorel, pe adresa redactiei: Constructie casa lemn Brasov, 10 m x 14 m – firme?

7 răspunsuri la “Constructie casa lemn Brasov, 10 m x 14 m – firme?”

Buna ziua.Contactati-ma pe casalemn07@gmail.com sau expoplus.ro@gmail.com.
Suntem din Brașov si detinem fabrica de case de lemn pe care le construim dupa codul european cu lemn rimdeluit si stratificat. Noi va facem proiectul de structura,fundațiile si arhitectura cu verificare proiect si tot ce este nevoie pt autorizare. Pt Brasov ne putem ocupa inclusiv de avize si Autorizatie de construire.
Avem 2 lucrari chiar acum in desfasurare pe care le putem viziona impreuna.

Va atasez un proiect la care lucrez in acest moment de casa parter plus mansarda,proiect pe care il vom face de vanzare in linie,deci la un pret mic.
Asta ca sa vedeti in realitate cum trebuie sa arate si sa fie construită o casa de lemn la standarde ,nu așa cum se construieste acum in mare parte.Este o prezentare 3D pe care o puteti roti sau apropia cât vreti .La fel va putem prezenta casa d-voastră in plan,fără costuri pt ofertă de preț. Contactati-ma pe expoplus.ro@gmail.com
skfb. ly/6RQNY

Haba attila lucreaza foarte prost, am diferenta de nivel 7 cm la placa. Nu lucrati cu el

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *