Categorii
Intrebari de la cititori

Cum montez galeria pe perete? Cat spatiu las la capete?

Buna seara. As dori si eu un sfat. Am reamenajat o sufragerie de apartament si intentionez sa pun galeria dubla pentru perdea si draperie. Geamul si usa de la balcon nu sunt centrate pe acel perete la o distanta egala. In dreapta am 30 cm in stanga 90 cm, iar latimea geamului este de 2.30.


Ar trebui sa pun galeria pe tot peretele (ceea ce nu as vrea) sau centrez o galerie de 240 cm. Intrebarea mea este daca trebuie sa las ceva spatiu de la perete acolo unde am 30 cm chiar daca in cealalta parte nu o am din colt?

Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Cum montez galeria pe perete? Cat spatiu las la capete?

2 răspunsuri la “Cum montez galeria pe perete? Cat spatiu las la capete?”

Buna ziua,
Cred ca ar trebui sa puneti galeria / perdeaua pe toata lungimea peretelui si cat mai aproape de tavan.

Buna, Mirela!

Sunt curioasa de ce nu iti surade ideea de a monta o galerie care sa acopere aproape in intregime peretele respectiv, vrei sa pastrezi o portiune din bucata de perete de 90 cm pentru altceva, o masuta, niste polite etc?

Cred ca centrand galeria pe perete vei aduce echilibru si mai ales simetrie acelui perete din sufrageria ta. Eu as pastra o distanta de 10-15 de la perete in ambele extremitati, pentru a nu imbraca peretele chiar in intregime si, asa cum a spus si Elena, as monta galeria cat mai aproape de tavan, truc folosit pentru inaltarea vizuala a spatiului.

Iti recomand sa vezi si urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2017/01/galeria-pentru-perdele-si-draperii-cum-alegem-modelul-corect/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *