Categorii
Intrebari de la cititori

Daramare pod si constructie mansarda firme Bucuresti

Buna ziua, detin o casa de caramida in Bucuresti, cu placa de beton deasupra, dar fara stalpi de sustinere. Deasupra are un pod pe jumatate de casa. As dori o firma pentru daramarea podului si constructia unei mansarde pe tot parterul de 100 m2. As dori un pret pentru: proiectare + constructie la rosu mansarda 100 m2. Casa a fost construita in 1950, zidurile si placa sunt in buna stare.


Intrebare de la Emilian, pe adresa redactiei: Daramare pod si constructie mansarda firme Bucuresti.

7 răspunsuri la “Daramare pod si constructie mansarda firme Bucuresti”

Bună ziua. La proiectare nu se poate cunoaște prețul. Il veti afla doar de la un arhitect / inginer de structuri. pentru foto sau mai multe detalii va las adresa e mail casyconstruct2016@gmail.com / nr tel 0774241349 Casian

Buna ziua !
In mod normal , ar trebui inainte de orice sa facem o evaluare a capacitatii portante a actualei constructii prin efectuarea unei Expertize Tehnice simplificate.
De asemenea , o proiectare corecta s-ar face in baza acestei expertize in care se stabilesc ce fel de incarcari suporta casa veche.
Oricum , mansarda trebuie sa fie construita din materiale usoare (NU din caramida sau BCA , cu alte centuri sau stalpisori de beton suplimentare).
Adica pe structura metalica usoara sau pe lemn .
Cu o experienta in constructii din anul 2002 , societatea noastra s-a bazat de la inceput pe furnizarea de informatii corecte si complete catre clienti si a contat intotdeuna pe calitatea oamenilor cu care a colaborat.
Oferim garantie pe lucrare si termene de executie realiste.
Daca ne trimiteti un mail sau ne sunati va comunicam imediat preturile pentru toate solicitarile dvs.
Cu respect ,
Ing Bogdan Dumitrescu

Bună ziua, firma de construcții dorim sa va facem o oferta de preț sa fie ambele părți mulțumite, nr telefon 0759697234

Buna ziua ptr construcție…va executăm lucrarea cu un pret orientativ de 45000e la cheie material plus manoperă un pret final vi-l dam după ce aveti proiectul
Doar manoperă 7000 e la rosu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *