Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc casa Ilfov, parter cu living inalt, astept oferte

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in Clinceni – Ilfov, doar pe parter de aproximativ 200 mp construiti astfel: living 40 mp, bucatarie 17 mp, camera tehnica 3 mp, wc servici 3 mp, 2 dormitoare de 15 mp fiecare cu baie de 4 mp, dormitor matrimonial 18 mp cu dressing de 3 mp si baie de 4 mp, vestibul 10 mp, hol 20 mp.


Pod doar pentru depozitare, doar la living fara pod pentru a crea inaltime in V. As dori, va rog, un pret estimativ pentru casa la rosu si casa la cheie. Mentionez ca finisajele vor fi standard (medii). Daca doriti imi puteti trimite ofertele dvs si pe adresa de mail crisselenagheorghe@gmail.com – Multumesc.

Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Doresc casa Ilfov, parter cu living inalt, astept oferte.

6 răspunsuri la “Doresc casa Ilfov, parter cu living inalt, astept oferte”

Bună ziua,
Dacă aveți proiect va rog să-l trimiteți pe adresa menționată mai jos.
Oferta va fi doar pe partea de manopera (fără materiale)

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Daca doriti sa achizitionati, am doua case de vanzare (una cu living inalt – pana-n acoperis), la rosu, in loc. Mihailesti, jud. Giugiu (23 de km de la Inter’ pana-n casa. Daca sunteti interesat, apelati 0728774636.

Buna ziua, trimiteti proiectul pe str.con.ion@gmail.com si va vom face o oferta.
Daca nu aveti proiect si doriti sa faceti va putem ajuta sau daca vrti doar o oferta orientativa va putem trimite un deviz aproximativ de la o alta casa asemanatoare.
Cu stima
0769214470

Buna ziua ,

Mai este valabil anuntul ? Daca da imi puteti pune la dispozitie pentru ofertare planurile in format pdf/dwg si doar daca aveti si listele de cantitati.

Cu stima ,
Toni Ciolan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *