Categorii
Intrebari de la cititori

Novatik, Bilka, Lindab, cea mai buna / rezistenta tabla, tigla?

O intrebare, daca poate sa imi recomanda cineva: care este cea mai buna / rezistenta tabla sau tigla metalica, ca marca, pentru un acoperis in 4 ape in afara de cea de cupru sau tigla ceramica. E vorba de rezistenta in timp. Novatik, Bilka, Lindab etc? Ca nu mai imi aduc aminte acum dar stiu ca sunt multe, va multumesc!


Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Novatik, Bilka, Lindab, cea mai buna / rezistenta tabla, tigla?

2 răspunsuri la “Novatik, Bilka, Lindab, cea mai buna / rezistenta tabla, tigla?”

La fiecare marca in parte ia in considerare grosimea tablei, grosimea stratului de zinc, numarul (si grosimea) straturilor de vopsea,.
De asemenea aceste aspecte sunt foarte importante si pentru accesoriile lor. Unii producatori nu produc si accesorii si le iau de la altii.
Sa te uiti si pe un certificat de garantie. Unii producatori nu ofera garantie daca o tai cu flexul (decalire) altii nu au optiunea asta, altii au contitii mult mai nasoale. Astea le stiu de la un vanzator care si monta. Mi-a aratat conditiile de garantie de la mai multi producatori sa ma conving. Eu am pus de la Metigla. Nu isi fac asa mare reclama, dar produsul se vinde. Calitatea conteaza.

Buna ziua!
Cea mai buna tabla este cea pe care o permite bugetul. Faceti calcule pe fiecare producator de tabla si vedeti unde va incadrati. Nu uitati de accesorii care costa si ele. Sa aveti grija cu cine montati tabla pentru a beneficia de garantie.
Cu stima si respect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *