Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte preturi la rosu casa cu etaj 160 mp, placa beton la etaj

Buna seara! Doresc o oferta de pret la rosu manopera + materiale pentru constructia unei case parter + ETAJ in total 160 mp. Parter – living, dormitor, bucatarie, baie, camera tehnica. Etaj – 3 dormitoare, 1 baie. Acoperisul va avea placa beton. Multumesc.


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Oferte preturi la rosu casa cu etaj 160 mp, placa beton la etaj.

14 răspunsuri la “Oferte preturi la rosu casa cu etaj 160 mp, placa beton la etaj”

Hristos A Înviat, oferta prealabila 200 euro mp materialele + manopera la roșu, pt un studiu detaliat îmi puteți trimite proiectul la adresa de email nelierhan@gmail.com. Nr tel 0759697234.

Buna Ziua,
Ptr oferta pret / manopera aștept proiectul pe adresa de mail menționată mai jos.
Oferta mea va fi doar ptr manopera fără materiale incluse.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Daca construiti in judetul Cluj sau Bistrita Nasaud , contactati.ma pt oferta la rosu sau la cheie.
Tel 0755495123 ma gasiti si pe whatsapp
Cu stima!

Daca lucrarea este in Bucuresti sau judetele limitrofe trimiteti Proiectul DTAC la adresa sorin30041960@yahoo.com si va vom intocmi Devizul Estimativ precum si termenul de executie.
inginer constructor Sorin C.

Buna ziua
Pret execuție casa 160 mp la rosu 40000 euro doar manoperă 10000 euro
Suntem constructori profesioniști
O casa la rosu nu se poate executa cu 180 euro mp trebuie sa fi inconștient mai ales că casa aceasta are placă peste etaj
0735776358
Wachapp

Buna ziua.
Raspuns pentru „Constructor”- pentru dvs. care sunteti firma de profesionisti, va respectati meseria si va platiti taxele la stat est practic imposibil sa coborati sun 220-230 euro/ mp, este logic si normal sa considerati pretul minim la aceasta valoare ( tot respectul pt dvs. )
Pentru Dorel de la Popleaca conteaza doar sa ia lucrarea , indiferent ca face treaba cum trebuie sau nu. Pretul la el se stabileste la cat de repede poate sa dea „rasol”. Spun asta din experienta unui vecin ( gard in gard cu mine ) care a inceput constrcutia cu o echipa mult laudata ca lucreaza ieftin si repede. Cand am inceput sa-i arat omului ce rasoale dadeau meseriasii din Popleaca a luat decizia corecta – bagajele si acasa cu ei. Ca exemple va spun doar ca aveaau :
– stalpi cu goluri in ei ( betonul nu a fost vibrat cand fost turnat – argumentul maxim : nu e nevoie sa se vibreze ca se buce betonul peste tot si umple gaurile )
– etrierii si armatura pusa la minim ( nu pierdem noi timp ca sa punem cate bare vreti dvs sau cate a pus constructorul in proiect – daca sunt prea multe fire in stalp rupe fierul betonul )
– caramizile puse la misto ( dupa 3-4 caramizi puse aproximativ la sfoara urmau 1 sau 2 care erau iesite in afara – argument maxim , lasa domnule ca se niveleaza la tencuire si nu se vede)
– au uitat sa puna pasajele pentru tevi in cofragul de beton si a fost nevoie sa caroteze ulterior ca sa traga tevile de utilitati
– grinzi stranbe ca sa deplasat cofragul ( nu a fost fixat corespunzator si a facut burta).
Peste toate astea am descoperit ca la 2 grinzi in loc sa fie facute de 25×40 cat era in proiect sau fost facute de 14×38 pentru ca erau utilizate caramizi de BKS14 la perete si conform teoriei lor grinda trebuie sa fie la fata peretelui ca altfel da naspa in camera. Toate astea au fost descoperite la o inspectie sumara cand a fost decofrat betonul si doreau sa se apuce sa puna caramizile la etaj. Concluzia final a fost STOP joc si pe banii echipei se refac toate problemele sau daca nu va luati bagajele si acasa. Dupa mult scandal si certuri au plecat suparati „maseriasii din Popleaca” ca cica le luam paine de la gura. Repararea problemelor a costata ceva ( nu extrem de mult ) dar au pierdut 3 saptamani in plus pana am gasit echipa noua si au fost remediate greselile ( cea mia grea a fost cea cu grinzile subdimensionate ).
Deci pentru toata lumea – atentie cu ce echipe lucrati si cat de mult pot sa lase la pret. Un pret prea mic inseamna sigur probleme in viitor la executie, un pret mare nu inseamna ca aveti garantata calitatea executiei. Succes in activitate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *