Categorii
Intrebari de la cititori

Problema centrala Ariston, eroare 104 foarte des

Buna ziua! Avem o problema cu centrala termica, un Ariston care este in functiune de aproape 10 ani. Da foarte des eroare 104 in timpul functionarii.


Presiunea creste brusc cu aproximativ un grad iar acul este instabil cateva secunde si imediat apare eroarea, dupa care presiunea revine la normal. Am chemat 2 specialisti, unul ne-a spus ca este din cauza colmatarii, ca trebuie curatata, inclusiv instalatia si un altul care a zis ca trebuie inlocuita pompa. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs. Multumesc frumos!

Intrebare de la Viorela, pe adresa redactiei: Problema centrala Ariston, eroare 104 foarte des.

4 răspunsuri la “Problema centrala Ariston, eroare 104 foarte des”

Buna ziua.
Eroarea 104 are in manualul de la Ariston urmatoriul comentariu:
Eroare Ariston 104 – Circulaţie insuficientă
Va recoamand sa studiati site-urile de specialiatte inainte sa va apucati de reparatie. Asa puteti intelege care sunt problemele si stiti ce sa solicitati.
Studiati urmatoarel site-uri:
blogdeinstalatii. ro/eroare-ariston/
revizii-centrale-gaz. ro/coduri-erori-centrale-ariston/
ro.decorexpro. com/kotly/gazovye/aristonneispravnosti/

In principal eroarea 104 la Ariston insemana circulatie insuficienta apa, probleme pe partea primara de apa sau o problema a presostatului de la alimentare.
Pt asta va recomand sa studiati inainte sa vedeti care este cauza si cum se poate remedia. Succes!

Buna seara
In general este vorba de ventilator sau presostat. Din ventilator iese un furtunel ce se ramifica si unul intra in presostat . Acesta in general se blocheaza datorita prafului sau se defecteaza, acesta se deblochheaza sufland usor pe el si daca centrala pleaca atunci asta e cauza . Totodata ascultati daca pleaca ventilatorul
Succes

Am avut si eu o eroare 105 Circulatie insuficienta si mai aparea si 1p2 Circulatie insuficienta la un Ariston Genus One si problema s-a rezolvat dupa ce am curatat schimbatorul de caldura care era plin de reziduuri si nu mai putea circula apa prin el. Asa ca daca va intalniti cu aceasta problema verificati ca sa nu fie infundat circuitul primar. Curatarea schimbatorului de caldura a rezolvat problema in cazul meu.

Am si eu o eroare 105 Circulatie insuficienta si mai apare si 1p2 Circulatie insuficienta la un Ariston Genus One . As putea sa rezolv personal problema sau trebuie sa apelez la specialisti? Precizez ca am centrala din sept. 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *