Categorii
Intrebari de la cititori

Cat m-ar costa sa finisez, sa pot sta in ea, aceasta casa de 210 mp?

Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu niste informatii. Doresc sa cumpar o casa in rosu de 210 mp cu etaj. Casa nu are geamuri, utilitati bransate trase in casa, este tencuita in exterior gri, fara culoare si acoperisul este gata, doar ca la etaj trebuie podit. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:


Cam cat ar costa casa ca sa pot locui in ea, socotind materiale nu foarte scumpe (faianta, gresie, parchet etc), as dori sa stiu daca imi ajunge bugetul. Daca va ajuta, casa are 3 incaperi jos si inca 2 mici, care probabil una este baie si alta spait sau camera pentru centrala, iar sus tot asa: sunt 3 camere, si o incapere pentru baie cred.

Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Cat m-ar costa sa finisez, sa pot sta in ea, aceasta casa de 210 mp?

5 răspunsuri la “Cat m-ar costa sa finisez, sa pot sta in ea, aceasta casa de 210 mp?”

Masurati cantitatile (mp) de tencuiala interioara, glet, zugraveala vinarom, gresie, faianta, sapa, intrati pe site-ul sarago. ro si aflati de-acolo preturile pentru manopera actualizate 2020 apoi cereti oferte pentru tamplaria exterioara si usile interioare, instalatia electrica, sanitara si incalzire interioara si podina peste etaj. Dupa ce le insumati pe toate mai adaugati cel putin 3.500-4.000 Eur pentru bransamente.
Succes.
inginer constructor atestat Diriginte de Santier Sorin C.
sorin30041960@yahoo.com
Succes.

Buna ziua. Firma noastra se ocupa cu amenajari interioare si exterioare la cele mai mici si corecte preturi. Dar pentru a va estima corect este nevoie de o estimare la fata locului, dupa care cu siguranta veti alege serviciile noastre. Am sa las datele de contact ale firmei. Email Valcunyk@gmail.com si nr de contact 0771062254. Cu stima Dl Nicolae

Daca aveti nevoie de mester va astept la 0769942980 experienta in constructii 31 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *