Categorii
Intrebari de la cititori

Caut meserias / echipa Valcea, acoperis doua ape mansardabil

Buna ziua, caut meserias sau echipa pentru un acoperis tigla, doua ape cu o deschidere mansardabil pe placa beton de 67 metri patrati, doar manopera sau manopera + materiale.


Pentru inceput doresc doar partea de etanseitate la ploaie (zidarie peste placa, osatura lemn, pus folie, tigla, burlane, astereala si ce o mai trebui la izolatie). Actualmente mansarda exista pe casa, bca de 24 de ani, stalpi, fundatie, centura placa beton si tigla beton, dar as dori alt lemn si alta tigla mai usoara. Tablă exclus. Vecinul meu se va ocupa cu demontatul si evacuarea acoperisului existent si ar putea da o mana de ajutor. Lucrarea este prevazuta pentru mai tarziu de septembrie 2020. Cel mai probabil octombrie – noiembrie 2020. Nu sunt sigura pe bugetul meu pentru a cere un deviz de mansarda la cheie dar nu ar strica si o estimare la cheie fara pereti sau despartituri. Adresa este Budesti, judet Valcea. Pot asigura cazare. Fara tigari, alcool, mancare. In curte mai este o casuta cu bucatarie, baie, wc.

Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Caut meserias / echipa Valcea, acoperis doua ape mansardabil.

8 răspunsuri la “Caut meserias / echipa Valcea, acoperis doua ape mansardabil”

Vă Stăm la dispozitie.
Firmă specializată în Domeniu. pentru mai Multe detali vă stăm la dispozitie..
Tel 0730 347 289

Mulțumesc domnu’ Tibi, aștept o ofertă pe mail:donconstantino71@gmail.com

Buna ziua. Caut si eu meseriasi.
Echipa pentru izolare mansarda. Daca ma puteti ajuta va rog dati-mi un nr de telefon. Sunt din jud Valcea. Baben. Multumesc

Buna ziua, m-ar interesa o firma de constructii pt o casa 11/10 in Curtea de Arges, doar manopera. Materiale le avem noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *