Categorii
Intrebari de la cititori

Consolidare si marire casa Valcea, subzidire etc

Buna ziua, ma intereseaza un pret apropiat de realitate pentru urmatoarea lucrare cu o firma: casa patrata 8 metri pe 8 metri, 27 de ani, bca, placa beton, mansarda, tigla beton de Craiova, locatia casei este Ramnicu-Valcea.


Meseriasii au fost si betivi si hoti, nu am stat pe capul lor. Casa este locuita vara de catre parintii mei si in urma divortului ma voi muta eu in ea. As vrea sa se faca o subzidire si marirea casei patrate de la 8/8 metri la un dreptunghi de 12/8 metri. La parter doresc livrare la rosu cu usa si geamuri (o ruda datoare si de meserie va face finisajul la parter), mansarda in doua ape o doresc la cheie cu balcon si velux (lemnaria o vreau toata noua si eventual pastrat aceeasi tigla). Pentru accesul la mansarda doresc scara exterioara. Multumesc.

Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Consolidare si marire casa Valcea, subzidire etc.

5 răspunsuri la “Consolidare si marire casa Valcea, subzidire etc”

Bună, pt o oferta reală de preț sunatima la nr 0756495686 pt a discuta detalii. 0756495686.

Buna. Pret informtiv pt constructia noua la rosu 220 €/mpcd, parte de mansarda la cheie 380-450 € /mpc, pt consolidare subzidire 170 €/ml fundatie. Cu stimă Nelu 0752170901 email constructnelu@hahoo.com

Bună ziua,

Măcar o expertiză formală ar fi de ajutor. Dacă nu aveți, puteti transmite foto, detalii (inclusiv cu locurile unde apar fisuri, tasări inegale,etc). Subzidirea probabil o considerați necesară din cauza adîncimii mici de fundare sau a tasărilor inegale. Să sperăm că nu sînt necesari și stîlpi sau alte metode de consolidare (pereți armați, etc) deoarece aceste soluții sînt mai costisitoare decît o casă nouă.

ingsilviuardelean@gmail.com
0745819562 whatsapp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *