Categorii
Intrebari de la cititori

La ce valoare se ridica constructia la rosu langa Bucuresti, casa 280 mp?

Buna ziua. As fi interesat sa aflu la ce valoare se ridica constructia unei case la rosu, locatia constructiei langa Bucuresti. Casa este tip parter cu un subsol partial. Suprafata utila = 280 mp. La cerere pot trimite proiectul pentru un calcul corect. Va multumesc.


Intrebare de la Mircea D, pe adresa redactiei: La ce valoare se ridica constructia la rosu langa Bucuresti, casa 280 mp?

12 răspunsuri la “La ce valoare se ridica constructia la rosu langa Bucuresti, casa 280 mp?”

Bună ziua. firma din 2003 cu realizarea a peste 19 case. va rog trimiteți planurile la email. nicu_vlad66nidav@yahoo.com. Va pot face deviz materiale si manoperă la rosu. Avem cofraje și popi metalice. Detalii la tel 0723249738
Cu stimă Nicu vlad
PS sunati ma ptr mai multe detalii

Subsolul creste costurile unei cladiri. Cu suma pe care o veti cheltui pentru un metru patrat de subsol ati putea construi 1,6 -2 pm de etaj curent.
Pentru un deviz corect, contactati-ma, va rog, la tel. 0723 606 898.

Bună ziua,
Aveti proiect ptr construcția casei?
Va rog trimiteți-l pe adresa de mail menționată mai jos ptr oferta/pret manopera.
Oferta include: prețul total pentru Construcția la rosu/gri cât și timpul de execuție final.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Revin cu precizare privind modul de calcul al „devizului” raportat la mp : dumneavoastra stiti ca aveti o casa cu suprafata CONSTRUITA desfasurata de 280 mp, dar, cand o firma sau echipa spune ca va construi cu 185 euro/mp noi vom lua in considerare suprafata de la cota 0, plus suprafata placii de la cota +3,00 (de exemplu), plus 40% din suprafata sarpantei. Eu subsolul il calculez separat la valoarea de 320 euro/mp.
Daca mai sunteti interesat de inca o oferta, imi puteti trimite documentatia pe adresa ion.marcu61@yahoo.com si va pot intocmi un deviz pe cantitati de lucrari.

65 euro mp 0727400613 Marius Ban. Sunt din Ilfov Bragadiru. Mentionez faptul ca nu sunt carpaci. Pot prezenta case facute anul acesta de mine impreuna cu Echipa mea.

Bună ziua va rog oferta de preț pentru constructie casa la rosu în București zona penitenciar Rahova sector 5, parter și etaj, suprafata amprenta 124mp pe nivel plus aproximativ 45 mp de terasa pe nivel și tot 45 mp etaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *