Categorii
Intrebari de la cititori

Multinationala, cautam firma – reamenajare spatiu (clinica + spital)

Poate intrebarea mea este peste obiectivele sitului. O multinationala cauta o firma serioasa, cu experienta / istoric in domeniu, care sa proiecteze si sa execute reamenajarea unui spatiu de +/-10.000 mp existent in facilitate medicala (clinica + spital), conform celor legale. Imi puteti recomanda unde sa ma adresez, va rog?


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Multinationala, cautam firma – reamenajare spatiu (clinica + spital).

6 răspunsuri la “Multinationala, cautam firma – reamenajare spatiu (clinica + spital)”

Firma cu experienta in proiectare si executie, cu lucrari in toata tara, va putem rezolva toate problemele legate de proiectarea, autorizarea, executia si punerea in functiune a investitiei pe care v-ati propus-o.
Anuntul nu specifica locatia, dar, din experienta acumulata, lucrarile situate in afara Bucuresti si Ilfov sunt afectate de penuria de forta de munca de calitate. Majoritatea muncitorilor vin din tara, se angajeaza la societati de constructii din Bucuresti care apoi ii trimit sa execute lucrari pe care le contracteaza. Nu ne-am putut baza niciodata pe forta subantreprenorilor locali, in 90% din cazuri am deplasat muncitori din Bucuresti.

Ion Marcu -0723 606 898

Bună firma de construcții sunatima sa discutam detalii, 0756495686

Sunt curios daca a raspuns cuiva domnul care a postat aceasta cerere-intrebare.
Ma adreses lui C.E.B. Silviu si Primus Home.
Multumesc !

Buna ziua ,

In functie de nevoiele dvs. va pot oferi atat servicii de proiectare cat si executie completa ( instalatii sanitare , termice , hvac , electrice si constructii)
Contact : ciolantoni@gmail.com sau 0729 520 968 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *