Categorii
Intrebari de la cititori

Teren mare cu casa in Hunedoara sau doar teren mic langa Bucuresti?

Buna ziua. Ce imi recomandati? Cu 20-25000 euro sa iau un teren mare (chiar si un hectar) undeva in Hunedoara sau Alba pe care exista si o casa, mai veche / batraneasca, dar locuibila? Sau, asa cum imi spun prietenii, sa cumpar un teren gol pe langa Bucuresti si apoi sa ridic eventual o cabanuta mica?


Pe terenul din Bucuresti as cultiva ceva legume, intre timp as locui in Bucuresti. In Hunedoara m-as muta de tot, pentru ca pot lucra de acasa, pe internet. Si as face si agricultura fiind terenul foarte mare. Astept idei si de la voi.

Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Teren mare cu casa in Hunedoara sau doar teren mic langa Bucuresti?

7 răspunsuri la “Teren mare cu casa in Hunedoara sau doar teren mic langa Bucuresti?”

Faptul ca ai posibilitatea castigarii banilor necesari traiului zilnic, nu e singurul criteriu de alegere. Restul familiei (sotie/prietena, copii) – daca exista – vor avea si ei un cuvant greu de spus in alegerea terenului: serviciul sotiei, mijloacele de educatie / transport ale copiilor, etc.
Daca nu te priveste decat pe tine, parerea mea e sa fugi cat mai departe de Bucuresti (daca nu esti dependent de el si de prietenii pe care poate ii ai acolo) si sa cauti o locatie cat mai frumoasa si linistita.
Cu cat mai mare terenul, cu atat mai multa activitate fizica 😉
Sa-ti fie bine 🙂

Daca nu ai familie mare, copii si sotie care te obliga sa ramai in Bucuresti, fugi imediat din aceasta mizerie de oras!

Eu deja am facut aceasta alegere acum cativa ani. Si am ales Hateg. Desi o viata intreaga am trait doar in Bucuresti.

Ideal ar fi cat mai mult teren si casa locuibila daca sunt de acord si membrii familiei. In timp puteti sa va luati si terenul mic langa oras sa aveti o legatura mai aproape de orasul natal. Un teren mai mare va ofera posibilitatea de a scoate un profit mai mare din agricultura decat un teren mic.

Si eu as alege terenul mare si o casa locuibila mai mica. ar fi minunat pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *