Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri casa structura lemn, 20 mp, locuibila tot anul

Buna ziua, care sunt costurile pentru o casa pe structura de lemn de 8 x 2.2 aproximativ 20 mp pe o platforma, cu mezanin (dormitor), jos open space (bucatarie living) si toaleta, incalzire, instalatii sanitare si electrice, acoperis in o singura apa, izolatie pretabila pentru a locui in casa pe tot parcursul anului.


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Costuri casa structura lemn, 20 mp, locuibila tot anul.

5 răspunsuri la “Costuri casa structura lemn, 20 mp, locuibila tot anul”

Cu încălzire electrică in paradoseală dar și cu sobă pe lemne, acoperită cu sindrilă bituminoasă, cu totul la cheie, inclusiv mobila din baie și bucătărie, montate, a costat, acum 2 ani, 350 de euro per mp, ultima pe care am dat-o in folosință.

Buna ziua, multumesc de raspuns, aveti poze cu lucrarile anterioare? Dnu Adrian, acesta este pretul actual pe mp?

Acum construim case de vacanță, izolate cu vata bazaltică, construite pe piloni pardoseala de 25 cm izolata, perete de 15cm cu izolatie, centrală pe GPL , cu baie , bucatarie, living si dormitor de 50 mp si costul este la 380 euro/mp cu toate acestea. Dacă va interesează, contactati-ma pe casalemn07@gmail.com. Va pot trimite poze de la prima care este deja executată la cheie cu parchet, gresie, faianță, tavane albe de rigips. SUCCES!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *