Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa amplasez mobila? Pe peretele opus usii?

Buna ziua. Doresc sa amenajez un living dreptunghiular. Usa este pe peretele mai lung al camerei la distanta de aproximativ 1 metru de margine, iar fereastra este situata pe peretele mic. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie in privinta amplasarii mobilei si a coltarului, amandoua vor fi situate pe peretii mai lungi ai camarei.


Intrebarea mea este cum imi recomandati sa amplasez mobila, pe peretele opus usii ca atunci cand deschid usa sa fie primul lucru pe care il vad (mobilierul va fi alb lucios) si pe peretele cu usa coltarul (gri), sau invers? Multumesc frumos.

Intrebare de la Marieta, pe adresa redactiei: Cum sa amplasez mobila? Pe peretele opus usii?

Un răspuns la “Cum sa amplasez mobila? Pe peretele opus usii?”

Buna, Marieta!

Din moment ce ai stabilit si pare ca nu mai e loc de negocieri in privinta peretilor de-a lungul carora va fi amplasata mobila in living, parerea mea este sa asezi pe peretele plin (cel opus usii) mobila, iar canapeaua pe cel cu usa de intrare in camera. Iata si o explicatie, daca doresti: in acest fel daca se va intampla sa intre cineva in locuinta (un vecin, un coleg de-al copiilor etc) si va gasi usa spre living deschisa, nu va vedea canapeaua pe care poate se va odihni cineva in acel moment. Deci, aceasta configuratie reprezinta si o metoda de a conserva intimitatea familiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *