Categorii
Intrebari de la cititori

Dealul de langa impinge casa – crapaturi, infiltratii

Buna. Casa mea este construita in apropierea unui deal. Circa 1.5 metri de el. Am avut probleme ca dealul imi impingea casa, crapaturi, infiltratii de apa, etc.


Vreau sa fac un zid in spatele casei. M-am gandit sa caut niste mesteri de genul celor care sapa puturi la fantana sa imi faca cateva puturi de 3 – 4 metri adancime unde sa bag fier beton si ciment. La suprafata sa fac un zid cu acesti piloni incorporati. Intrebarea: exista vreun utilaj care se poate baga in spatiul ingust 1.5 metri latime ca sa faca treaba asta? Multumesc.

Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Dealul de langa impinge casa – crapaturi, infiltratii.

4 răspunsuri la “Dealul de langa impinge casa – crapaturi, infiltratii”

Nu e suficient sa gandesti o solutie. Trebuie si certificata.
Acolo trebuie un studiu geo care va spune adancimea la care e sol stabil. Dupa acest studiu trebuie vorbit cu un structurist sa faca niste calcule si sa dea o solutie. Mesterii vor executa lucararea dupa solutia data de structurist si certificata de un expert.
Cu stima
str.con.ion@gmail.com
0769214470

Este obligatoriu sa faceti drenajul panzei freatice din zona. Altfel va duceti sanie cu tot cu zidurile dvs. La asta este foarte important sa impaduriti zona cu salcami! Sigur ca , poate este mai simplu sa va mutati! Succes.

Bună, se poate rezolva problema și cu un zid de sprijin din beton tel 0746613959

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *