Categorii
Intrebari de la cititori

Invazie ciuperca casa barne lemn, cu ce o pot combate? (Serpula Lacrymans)

In urma unei inundatii de la un robinet spart, dupa cativa ani am fost invadat de o ciuperca la o casa din barne de lemn. Din pacate aceasta s-a extins si a afectat (putrezit) parte din barne. Va rog, cei care s-au confruntat cu aceasta problema sau specialisti in domeniu sa ma ajutati – sunt disperat.


Cu ce pot combate ciuperca, cum pot stopa extinderea care este masiva. Ce solutii pot folosi tinand cont ca ciuperca este Serpula Lacrymans. Ce solutie tehnica (de constructie) am pentru peretele afectat – trebuie inlocuite barnele si zidit (subzidire)? Multumesc anticipat.

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Invazie ciuperca casa barne lemn, cu ce o pot combate? (Serpula Lacrymans)

Un răspuns la “Invazie ciuperca casa barne lemn, cu ce o pot combate? (Serpula Lacrymans)”

Buna ziua,
Euroconstruct Eco Building este specializata in restaurarea, tratamentul si intretinerea suprafetelor din lemn, caramida, piatra, marmura.
Prezenti din 2001 cu proiecte in UE pana in anul 2018, activam acum si in Romania.
Utilizam numai produse ecologice pe baza de uleiuri – rasini vegetale in amestec cu ceara carnauba, pentru suprafetele construite din lemn.
La tratamentul acestora utilizam produse pentru carii, daunatorii lemnului si ciupercile distructive, care se hranesc din fibra acestuia.
In exclusivitate acum in Romania, produsele firmei HDG din Italia.
Cu aceasta ocazie va invitam sa vizionati proiectele cela mai reprezentative, din activitatea noastra, pe pagina Fb : Euroconstruct.eu
Oferim consultanta gratis.

Cu stima
Nicusor Tataruca
004 0758807061

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *