Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie refacut proiectul? Au trecut 15 ani si nu am terminat constructia casei?

Detin in familie un loc de casa unde este ridicat un imobil pana la nivel de centura ziduri de aproximativ 15 ani. In aceasta perioada nimeni nu a mai facut nimic. Proiectul exista dar este intocmit in anul 2003. Intrebarea mea: pot obtine noi autorizatii si sa continui constructia sau trebuie refacut alt proiect? Daca se poate continua constructia, iar vin cu o intrebare – daca se poate modifica proiectul vechi care prevedea mansarda, as vrea sa renunt la ea.


Intrebare de la Tiberius, pe adresa redactiei: Trebuie refacut proiectul? Au trecut 15 ani si nu am terminat constructia casei?

5 răspunsuri la “Trebuie refacut proiectul? Au trecut 15 ani si nu am terminat constructia casei?”

Buna ziua
1. Pt același proiect puteți obține prelungirea autorizației de construire
2. Daca modificați planul , va trebuie alt proiect

Exista riscul platii unei amenzi pt nerespectarea termenului de construire stipulat in autorizatie, totul depinde de primar si cei de la urbanism…

Trebuie o noua autorizatie de construire. Luati legatura cu un proiectant pt. ca va trebuie un nou proiect. Luati un certificat de urbanism de la primarie , cu el mergeti la proiectant si apoi … alergatura dupa avize.

Prelungirea autorizatiei se face atunci cand expira, nu dupa 15 ani! Ea oricum se prelungeste cu 1 an, nu mai mult. Trebuie s-o luati de la capat cu dosarul, alt proiect…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *