Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare acoperis casuta lemn brad pe malul apei?

Buna ziua, am construit o casuta de gradina din lemn de brad, am pastrat culoarea naturala si am lacuit-o. Tinand cont de pozitia pe maul apei intr-o oaza de verdeata, ce culoare de acoperis recomandati? Verde sau Alb / crem (sa nu se incinga de la soare prea rau)?


Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Culoare acoperis casuta lemn brad pe malul apei?

2 răspunsuri la “Culoare acoperis casuta lemn brad pe malul apei?”

Buna, Daniel!

Eu as avea in vedere ca albul si nuantele deschise sunt sensibile la murdariresi as opta fie pentru in acoperis verde, fie pentru unul gri, griul fiind o optiune neutra.

Dane ia in considerare culoarea geamurilor. Sunt maro faci acoperisul maro, iese mai frumos. Gri este culoarea prafului.. nu mai stii daca ai praf (murdarie) pe casa sau e culoarea ei. Daca vrei sa nu se incalzeasca vara excesiv poate culori deschise dar.. am pus recent tabla lucioasa si se incinge si aceea destul de tare. Dezavantajul culorilor deschise este ca se vede praful prea tare. Mai poposeste cate o pasare, doua pe coama casei, pe jgheaburi si le murdareste.
Insa cel mai important factor este ce va place voua.. Vreti bej, bej sa fie, vreti rosu.. ala e, vreti verde.. verde se face

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *