Categorii
Intrebari de la cititori

E gresit sa las mansarda neizolata intr-o casa noua neincalzita peste iarna?

Buna ziua. Am o casa construita la rosu unde au fost efectuate tencuiala, instalatiile si sapa. Tinand cont ca nu ma mut anul acesta si ca o sa ramana peste iarna casa neincalzita, doresc sa ma lamuresc intr-o problema:


Pot sa dau gletul acum, sa fac termosistemul si decorativa la exterior si la anul in primavara inaite de mutare sa izolez mansarda cu vata, folie si rigips? Din cate stiu se fac mai intai tavanele doar ca acel rigips care o sa stea peste iarna intr-o casa neincalzita posibil sa se deterioreze.
Asadar e gresit asa? Glet cu amorsa, termosistem exterior si la anul izolatie vata mansarda si rigips? E ok asa? Multumesc.

Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: E gresit sa las mansarda neizolata intr-o casa noua neincalzita peste iarna?

2 răspunsuri la “E gresit sa las mansarda neizolata intr-o casa noua neincalzita peste iarna?”

Nu cred ca s-ar putea deteriora, dar va sfatuiesc sa faceti tavanul din osb, izolat cu polistiren de 3 cm spre uncaperi, apoi plasa si adeziv peste si in final glet. Este la fel pretul, dar mai solid si mai izolator. Eu asa am facut si aa stat peste iarna in casa neincalzita, abia acum dau glet in incaperi.

BUNA ZIUA,
Un meserias ma sfatuieste mai intai sa dau gletul si apoi sa fac tavanele din rigips. este ok asa? Eu stiam ca mai intai tavanele si apoi gletul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *