Categorii
Intrebari de la cititori

Ofer 10000 euro manopera planseu, schela, popi casa Olt

Ofer 10000 euro doar pentru manopera, schela si popii. Eu aduc materiale pentru grinzi si planseu din beton la o casa parter. Cine este interesat sa isi lase datele de contact si va trimit proiectul. Constructia se afla in Judetul Olt . Multumesc.


Intrebare de la Gaby, pe adresa redactiei: Ofer 10000 euro manopera planseu, schela, popi casa Olt.

12 răspunsuri la “Ofer 10000 euro manopera planseu, schela, popi casa Olt”

Daca este vorba despre planseul in „V” de la Milcovu din Deal (langa Slatina) va sfatuiesc pe toti constructorii de buna credinta sa va faceti foarte bine calculele caci oricare devizist bun si cu experienta va va spune, dupa ce analizeaza proiectul, ca sub 24.000 Euro faceti munca patriotica.
Deci ochii mari si analizati cu grija, proiectul. Nu va repeziti ca fata mare la maritat ca va ardeti…
Rodica

Esti cumva suparata ca nu ti-a acceptat devizul? Domnul Gaby astept sa ma contactati pe nr acesta 0723327778. Gradina Domnului e plina de maracini.

Rodica așa este, la cel din Milcovul din Deal am dat oferta de 26000 euro, nu este om serios aveți grija toți constructorii ca nu este om serios, feriți-vă de acel proiect!!!

Buna seara. Da noi putem sa o facem cu 10 mii. Lasa nr de telefon si te contactam.

Voi sunteti lacomi. Bah pune-ti mana pe carte. Habar nu aveti de corectitudine . Voi luati si pielea de pe om. Daca proiectul era in Deva acceptam 10.000 euro doar manopera pentru grinzi si placa. Hai sa fim seriosi unde mai gasim o asemenea oferta?

Primus Home tu esti Dorel ala care raspunzi la toate mesaje si sa te sune oricand. Punem pariu ca saracia bate la usa din lipsa de constructii.

Solicitați cantitățile de lucrări, înmulțiți cu prețurile de astăzi pentru fiecare lucrare apoi adunați și adăugați taxele legale. Veti obține o sumă mult mai mare decât cea oferită!
Orice constructor cu experiență numai dacă studiază proiectul îți poate spune cît costa execuția! Observ mulți care susțin fără a cunoaște deloc proiectul că se poate executa in limita sumei propuse! De unde știți?
Părerea mea, o mai afirm încă odată, la fel că Primise Home este că sub 24.000 Euro cu taxe incluse nu se poate face!

Pentru Dna. Rodica
Stimata doamna, marimea costurilor executiei unui Proiect depind nu numai de cantitatile de lucrari ce urmeaza a fi executate cat mai ales de dificultatea / complexitatea lor. In aceasta idee este foarte bine ca fiecare ofertant sa studieze cu mare atentie Proiectul, sa analizeze tehnologiile ce urmeaza a fi aplicate, sa evalueze corect, realist si sincer
dificultatile / constrangerile pe care urmeaza sa le intampine pe parcursul realizarii in conditii de calitate si siguranta a lucrarii. Numai astfel, dupa o analiza inginereasca adevarata si corecta se poate afla, cu certitudine matematica si cat va costa lucrarea si cat va dura executia.
Nu agreez deloc prin prisma celor peste 35 de ani de experienta pe santiere din tara dar si de afara afirmatiile pripite, grabite, negandite si total nefondate pe analiza inginereasca a lucrarii ce urmeaza a se executa ale foarte multor asa-zisi constructori de care este plin si acest foarte interesant blog.
Consider ca beneficiarul trebuie tratat cu respect si consideratie si, ca atare, pretul calculat pentru executia Proiectului trebuie sa reflecte, asa cum am spus, o analiza inginereasca completa si detaliata a lucrarii.
Trebuie avut deasemenea in vedere respectarea intru totul a tuturor prevederilor LEGII CALITATII EXECUTIEI lucrarilor, LEGEA 10/1991, precum si prevederile HG 343/2017 privind RECEPTIA la TERMINAREA LUCRARILOR.
Cu stima,
inginer constructor autorizat DIRIGINTE SANTIER si RTE
Sorin C.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *